ROX Beauty na popodnevnom čaju predstavio luksuzni brand MZ Skin

U prekrasnom ambijentu slastičarnice Magnolia, jučer je ROX Beauty, regionalni lider u distribuciji inovativnih beauty uređaja, predstavio jednog od članova svoje beauty obitelji.

promo

Povod popodnevnoj čajanki bilo je predstavljanje luksuznog londonskog branda MZ Skin by dr. Maryam Zamani. ROX Beauty dosad je prvi na hrvatsko, ali i regionalno tržište dovodio vrhunske beauty brandove, stoga ne čudi da je došlo i do suradnje s MZ Skin.

promo 
promo 

Beauty entuzijaste koji su se okupili u Magnoliji kroz priču o osnutku i načelima branda proveo je globalni brand edukator. Dr. Maryam Zamani svjetski je poznata estetska liječnica i okuloplastični kirurg sa sjedištem u Londonu čija filozofija se temelji na rečenici Nije stvar u tome da izgledaš mlađe, već u tome da izgledaš dobro. Više od 15 godina iskustva te dobro poznavanje potreba svojih klijenata potaknulo ju je da sama kreira liniju proizvoda koji su spoj senzorno ugodne, a luksuzne njege kože i kliničkih proizvoda visoke anti-age učinkovitosti. Ključna karakteristika asortimana je multifunkcionalnost, jer većina proizvoda cilja na nekoliko problema istovremeno.

promo 

Proizvodi su razvijeni na temelju tri načela: Reveal, Enhance, Protect. Prvi korak u njezi kože, Reveal, podrazumijeva čišćenje, a MZ Skin koristi nježne enzime za uklanjanje nakupina odumrle kože, kako bi se omogućila bolja apsorpcija sljedećih proizvoda. Drugi korak, Enhance korak, sastoji se od nanošenja proizvoda s koncentracijom aktivnih sastojaka koji djeluju na dublje kožne probleme, kao što su pigmentacija, gubitak kolagena i elastina, kao i pomoć pri obnavljanju i regeneraciji stanica. Treći i posljednji korak u dnevnoj rutini jest Protect. Proizvodi koji su kategorizirani u ovom koraku djeluju na gornje slojeve epidermisa kako bi zaštitili kožu od oštećenja iz okoliša i slobodnih radikala. Sastojci koji se ovdje koriste pomažu u zaštiti kože od UVA i UVB zračenja te pomažu u jačanju lipidne barijere kože.

promo 

promo 

Fantastičan goodie bag sadržavao je najpopularnije proizvode, koje će svaki gost eventa imati priliku isprobati na svojoj koži. Imajući u vidu načela i korake dnevne rutine koje MZ Skin preporučuje, svoje mjesto u goodie bagu pronašao je Cleanse&Clarify, višenamjenski proizvod za čišćenje, koji se ujedno može koristiti i kao maska, a uklanja mrtve stanice kože, sužava pore i potiče obnovu stanica. Sljedeći proizvod je Soothe&Smooth Hyaluronic Brightening Eyecream, učvršćujuća krema za područje oko očiju razvijena kako bi stimulirala kolagen i elastin, smanjila podočnjake i vratila vlažnost, a rezultat su izglađene fine linije i bore.

promo 

U goodie bagu se nalazi i moćni Reviving Bio-Placenta & Stem Cell Serum, koji stimulira kolagen, brzo puni i zaglađuje linije te povećava sjaj tijekom noći. Rutina se završava bogatom kremom The Rich Moisturiser, koja sadrži 5 snažnih aktivnih sastojaka, a ciljano djeluje na neujednačenu boju kože, fine bore, dehidraciju i siv izgled kože te postiže blistav, pun i mladenački ten. Svi oni koji uživaju u maskama za okoloočno područje, oduševit će Hydra-Bright Gold Eyemask, koja smanjuje pojavu natečenosti, finih linija i bora te ima trenutačne rezultate.

promo 

Osim kozmetičkih proizvoda, MZ Skin u svojoj ponudi ima i beauty gadgete, poput LED maski za cijelo lice te LED maske specijalizirane samo za okoloočno područje

MZ Skin proizvode možete pronaći na webshopu ROX Beauty.

promo