Make Up School by Douglas u suradnji s Benefit brandom!

Postignite svoj savršeni ljetni make up look uz bestsellere Benefit branda!

promo

Novi mjesec ekskluzivne usluge Make Up School by Douglas donosi još jedno nezaboravno beauty iskustvo, ovoga puta u suradnji s brandom Benefit. Poseban doživljaj Make Up School usluge je u tome što korisnici sami odrađuju sve korake u postizanju make up look-a uz podršku i savjete stručnjaka za ljepotu iz Douglas parfumerija koji svakom polazniku make up škole pružaju individualnu edukaciju.

Benefit brand poznat je po inovativnim i zabavnim proizvodima koji pružaju brze rezultate za besprijekoran izgled. Priča o usponu i inovaciji ovog brenda traje više od 40 godina, a iza njega stoje blizanke Jean i Jane Ford koje su donijele revoluciju u svijet ljepote, s fokusom na savršene obrve. Osmijeh je sastavni dio ovog popularnog američkog brenda, a inovativne formule koje su kreativni timovi razvijali godinama stvorile su domišljate proizvode i Benefit bestsellere. Benefit brand možete ekskluzivno pronaći u odabranim Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

Ekskluzivan spoj Make up School usluge i Benefit bestsellera u srpnju potražite u Douglas parfumerijama i kreirajte svoj savršeni ljetni make up look. Izdvajamo proizvode branda s kojima se pobliže možete upoznati tijekom make up škole u srpnju:

Za besprijekoran ten, smanjenje vidljivosti pora i postizanje savršeno glatke baze - Benefit The POREfessional Primer

promo 

Kultni bronzer za prirodan sunčani sjaj - Benefit Hoola Matte

promo 

Iza precizno definiranih obrva uvijek stoje Benefit proizvodi - Benefit Precisely, My Brow Eyebrow Pencil i Benefit 24-Hour Brow Setter

promo 
promo 

Benefit BADgal BANG! Volumizing Mascara za zavodljivi pogled i neodoljiv volumen trepavica

promo 

Benefit Benetint Lip & Cheek Stain višenamjenski proizvod za prirodno rumenilo i boju usana

promo 

Dubinsko čišćenje pora i osvježenje kože uz Benefit Deep Retreat Pore-Clearing Clay Mask

promo 

Na make up školi čekaju vas i posebni pokloni iznenađenja! Zakoračite s Douglas parfumerijama u neograničeni svijet make up-a, čekaju na vas!  Više detalja potražite na douglas.hr.

Osim make up transformacije, ljeto zahtijeva i druge prilagodbe beauty rutine, a za potpuni ljetni make over u Douglasu potražite jedinstveni Summer Box koji krije 19 beauty must-have proizvoda, uključujući prekrasnu collanine colorate ogrlicu i 10 full size proizvoda. Cijena je samo 69,99€, dok je komercijalna vrijednost ovog boxa čak 190€, što ovaj simpatični ljetni set čini idealnim suputnikom za godišnji odmor ili savršenim poklonom za razveseliti nekog posebnog!

promo 

Pronađite svoje beauty favorite u Douglas parfumerijama ili na douglas.hr i uživajte u savršenom ljetnom izgledu.