Ljetni rendez-vous Ženskog recenziRAJa

Već treću godinu zaredom početak srpnja rezerviran je za Ljetni rendez-vous, ekskluzivnu zabavu u organizaciji Ženskog recenziRAJA koji je ove godine okupio oko 200 uzvanika.

promo Mirna Matković

Ljetni rendez-vous sada već tradicionalno uvodi u dugo, toplo ljeto i to na bajkovitoj zagrebačkoj lokaciji. Na Imanju Luna srdačnu dobrodošlicu svim suradnicima, poslovnim partnerima, ali i poznatim influencerima poželjela je Mirna Matković, osnivačica i direktorica Ženskog recenziRAJA, najavivši početak zabave koja je trajala do kasnih večernjih sati.

promo  Gabrijela Lipić

Kako dolikuje pravom ljetnom partyju, u središtu pozornosti bio je raznovrstan glazbeni program te šarolika gastronomska ponuda, a ni predivnih lokacija za fotografiranje nije nedostajalo. Lijepe trenutke večeri zabilježile su brojne poznate influencerice, poput Ivane Zotel, Maje Bajamić, Nike Antolos, Lare Vukušić, Anny Alves, Bojane Matkovikj (Život lutalice) i drugih. Na samom dolasku goste je dočekala Klapa Kampanel i uz najljepše melodije domaće glazbe lagano ih uvela u večer koja slijedi.

promo 

Skin Romance & Pink Romance - proizvodi s potpisom Ženskog recenziRAJA

U okviru spektakularnog eventa uzvanicima je predstavljen Skin Romance, kozmetički brend Ženskog recenziRAJa u čijem su ružičastom kutku mogli isprobati svih pet proizvoda iz linije, a najsretniji osvojiti i vrijedni poklon paket. Posluživao se i Pink Romance voćni liker koji je zvijezda svakog njihovog događaja.

promo 

Za sjajnu atmosferu bio je zadužen tamburaški sastav iz Đakova - Slavonia Bend koji je otvorio večer izvedbama najvećih tamburaških hitova što je uzvanike na trenutke preselilo u srce Slavonije, gdje je ova uspješna ženska platforma i nastala.

promo