3 najbolje frizure za dame koje nose naočale za vid: Brišu godine u trenu, a s njima ste uvijek besprijekorno sređene

Prema riječima iskusnih frizera, vrlo je važno kakav ćete oblik odabrati, nosite li naočale, jer pravilnim odabirom samo još više možete istaknuti svoju ljepotu.

Shutterstock

Sve više dama nosi naočale, posebice zbog modernog načina života i poslova koje ne možemo zamisliti bez telefona ili laptopa.

S druge strane, nije rijetkost da se žene koje nemaju problema s vidom odlučuju za ovaj dodatak, kako bi zaštitile oči od zračenja. Tako su naočale postale vrlo zanimljiv modni detalj koji svaki outfit može učiniti drugačijim i puno boljim.

Zato je vrlo važno kakvu ćete frizuru odabrati, kako biste na pravi način zaokružili cijeli look. Osim toga, pronašli smo frizure u trenu brišu godine s lica.

3 najbolje frizure za žene koje nose naočale

1. Raskošne kovrče

Bujna kovrčava kosa, pogotovo ako je prirodna, često vizualno 'proguta lice', a te lijepe crte nikako ne mogu doći do izražaja, unatoč tome što se trudite izgledati besprijekorno, pogotovo ako se radi o nekoj posebnoj prilici. Zato su dame koje nose naočale u prednosti. Naime, ovaj dodatak na fenomenalan način dovodi cijeli look u ravnotežu.

2. Dulja verzija boba

Instagram 

Nešto duža varijanta boba idealna je za ljepši spol koji ima problema s dioptrijom. Naime, osim što ćete uvijek izgledati uredno, ova frizura skida godine s vašeg lica, a stilizira je u trenu.

3. Pixie s nešto dužim pramenovima

Shutterstock 

Obično ga nose samouvjerene žene snažnog karaktera. Najbolje pristaje onima s ovalnim oblikom lica, a s naočalama dobiva novu, vrlo otmjenu dimenziju, piše Stil.