Ne volite preslatke mirise? Onda je ovo 5 najboljih parfema za ljetne dane

U nastavku vam donosimo unisex favorite koji su kao stvoreni za vruće ljetne dane.

Shutterstock

Naš omiljeni parfem puno govori o našem stilu i ukusu. Ima moć podići nam raspoloženje, uliti samopouzdanje, ali i evocirati naša najljepša sjećanja. Ipak, ljetnu sezonu ponekad je potrebno dodatno začiniti i otkriti nove identitete unutar sebe.

Unisex parfemi imaju jednostavniju, laganiju i svežiju kompoziciju, a donosimo 5 najboljih koji su se već istaknuli jedinstvenim mirisima.

Louis Vuitton Lovers

louis vuitton 

Uživajte u aromatičnoj veličanstvenosti perzijske smole. Ova vibrantna, zelena i začinska kompozicija predstavlja debitantski miris Pharrella Williamsa i Louis Vuittona, kreiran uz pomoć glavnog parfimera modne kuće, Jacquesa Cavalliera Belletruda. Sunčeva svjetlost i rascvjetana ljetna trava prve su asocijacije kada osjetite miris nove Vuitton kreacije.

Chanel COMÈTE

chanel 

Chanel je nedavno lansirao još jedan testament svoje vječne moći kada su u pitanju parfemi. Comète je posveta legendarnoj ogrlici koju je nosila Coco Chanel, a parfem odiše bezvremenskom elegancijom s puderastom, cvjetnom esencijom, umotanom u mješavinu irisa i heliotropa. Možda će na prvo prskanje evocirati Chanel No. 5, ali se vrlo brzo stapa u skladne, nijansirane note.

Acne Studios par Frédéric Malle

acne studios 

Kada smo čuli da je izašao, odmah smo se pojavili pred policama parfumerije Metropolitan, a dočekao nas je čisti cvjetni miris sa sofisticiranim buketom ruža i ljubičica, obavijen kremastom sandalovinom koja mu daje jedinstven karakter. Idealan je i za dnevne i za večernje prilike.

Tom Ford Neroli Portofino

Tom Ford 

Najnoviji ljetni parfem Toma Forda stigao je kako bi vam pružio savršenu atmosferu za romantični talijanski bijeg. Neroli Portofino Parfum je odvažnija, još sočnija verzija omiljenog originala. Prožet karakterističnim bijelim cvjetovima, sada se može pohvaliti dvostrukom dozom božanstvenog nerolija kojeg ljubitelji mirisa obožavaju, a sve to uz sočne note talijanske naranče, piše Elle.rs.

FENDI Sempre Mio

Fendi 

Ako pratite modu, nemoguće je da niste čuli da je FENDI u svibnju lansirao svoju prvu liniju parfema, kao posvetu sjećanju na žene iz ovog poznatog talijanskog matrijarhata. Inspiriran Marrakechom, Semper Mio skladna je posveta dolini Ourika, a sadrži tople i intenzivne note kalabrijskog bergamota, cedrovine i jarkog cvijeta naranče.