Split u znaku ljepote: Ekskluzivno predstavljanje nove L'Oréal Professionnel maske za kosu

Linija koja obnavlja oštećenu kosu Absolut Repair Molecular od sada i s profesionalnom koncentriranom maskom koja će vas oduševiti rezultatima.

promo

Na predivnoj terasi hotela Briig u Splitu, održan je ekskluzivni event na kojem je predstavljena nova L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular maska za kosu. Ovaj inovativni proizvod, oduševio je sve zaljubljenike u beauty proizvode, posebice one koji drže do njegovane kose.

promo 

U ugodnom i sofisticiranom ambijentu, gosti su imali priliku iz prve ruke doživjeti iznimne rezultate nove molekularne maske, koja se ističe svojim naprednim formulama za dubinsku obnovu i jačanje kose. Stručnjaci brenda L'Oréal Professionnel predstavili su ključne prednosti proizvoda te demonstrirali njegovu učinkovitost, ističući kako maska pruža intenzivnu hidrataciju, obnavlja oštećenja i daje kosi sjaj.

promo 

Za poseban ugođaj večeri pobrinula se popularna pjevačica Domenica Žuvela, koja je svojim nastupom oduševila prisutne. Njezin prepoznatljiv glas i ugodan performans dodatno su obogatili atmosferu, pretvorivši ovaj događaj u večer za pamćenje.

promo 

"Oduševljeni smo što smo ovakav inovativan proizvod mogli predstaviti u Splitu, jednom od najljepših gradova na Jadranu. Absolut Repair Molecular maska dizajnirana je za žene koje žele vrhunsku njegu kose i vjerujemo da će brzo postati nezaobilazan dio njihove rutine," izjavila je Renata Novak, predstavnica brenda L'Oréal Professionnel.

promo 

Večer je završila uz opušteno druženje i uživanje u prekrasnom pogledu na Split, čime je ovaj događaj postao savršena kombinacija ljepote, zabave i elegancije.

Za dodatne informacije o novoj L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular maski za kosu kontaktirajte naš PR tim.