Beauty favoriti Ive Šarić: Za Story otkrila čime rješava podočnjake kad se ne naspava, ali i kojoj se kremi uvijek vraća

Beauty svakodnevica voditeljice Ive Šarić su zdrave životne navike i isprobani proizvodi kojima vjeruje.

Story Press

Tajne besprijekornog izgleda televizijske voditeljice Ive Šarić vrlo su jednostavne. Ova 35-godišnjakinja, koju mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica, vodi brigu o njezi i pravilnoj prehrani. Otkrila nam je koje tretmane voli, kao i koji proizvod koristi cijela njezina obitelj - suprug Bruno i sinovi Adriano, Carlos i Leon.

Moja svakodnevna njega lica je...

Moja jutarnja i večernja njega počinje prilično slično. Obavezno se umijem ledenom vodom, a zatim lice temeljito očistim mlijekom za čišćenje. Nakon toga nanosim kremu na područje oko očiju pa serum i hidratantnu kremu. Nikada ne izlazim iz kuće bez kreme Sepai SPF 50 i toga se držim tijekom cijele godine.

Story Press 

Moj adut za nježnu kožu tijela je...

Definitivno voda. Dan počinjem i završavam čašom vode s limunom. Također, za baršunastu i svilenkastu kožu izdvojila bih tretmane IPL-om i kremu za tijelom koju nanosim ujutro i navečer, a moj favorit za svilenkastu kožu je Chanel. Preporučujem i barem jednom tjednom piling cijelog tijela te ulja za tijelo. 

TOP 3 PROIZVODA

'Teško mi je izdvoji samo tri, ali oni koje uvijek imam kod kuće i konstanta su u mojoj njezi su: krema za lice Sepai, zato što nevjerojatno hidratizira kožu, krema za tijelo Chanel, od koje je koža baršunasta i svilenkasta, te retinol A313 koji s jesenskim danima ponovno uvodim u njegu lica jer volim njegov način djelovanja na koži', ističe Iva. 

Omiljeni parfem za posebne prilike...

Izdvojila bi Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 kao moj zauvijek najdraži miris. Za posebne prilike to su Xerjoff Naxos i Maison Margiela Replica.

Press 

U kozmetičkoj torbici uvijek imam...

Parfem, Bobbi Brown serum lip i olovku za obrve Benefit. Imam jako guste obrve pa je olovka za obrve s češljićem neizostavan dio moje kozmetičke torbice. 

Beauty tretman koji bih svakako preporučila...

Puno je razloga zašto volim beauty tretmane. Na njima se opustim, odmorim i učinim nešto jako dobro za svoju kožu. Volim da traju maksimalno sat vremena, da su bezbolni i učinkoviti. Stoga bih preporučila HydraFacial u kombinaciji s dodatnim kisikom i LED lampom jer hrani i hidratizira kožu te joj odmah daje sjaj i ljepotu. Prepuštam se u ruke Maji Vidošević, vlasnici salona Epilderm. Već godinama odlazim samo kod nje na njegu lica i u potpunosti joj vjerujem. 

Krema za njegu područja oko očiju je nužna ili nepotrebna?

Koža oko očiju je znatno tanja i zahtjeva posebnu njegu. Obavezno stavljam kremu benda Estée Lauder koja se pokazala kao pun pogodak. Nekoliko puta tjedno, pogotovo ako ne spavam koliko trebam i imam naporan ritam, ujutro koristim MZ Skin Patches prije nego što počnem uobičajenu njegu. 

Press 

Moja mala beauty tajna...

Hidratizacija vodom, zelenim čajem i cijeđenim sokovima od voća i povrća. Zaista smatram da ljepota dolazi iznutra pa posebnu pažnju posvećujem onomu što unosim u sebe. 

Story Press 

Osim u posebnim prilikama kada idete vizažistu, kako izgleda savršen make up u vašoj izvedbi?

Privatno se uopće ne šminkam i zaista se ne znam našminkati ni blizu kao profesionalni šminkeri. Koristim puder, rumenilo, maskaru, ruž i olovku. Istim sam proizvodima manje-više vjerna već godinama i gotovo nikad ih ne mijenjam nego samo nadopunjujem. 

Savršen puder je...

Jane Iredale. Oduševio me čim sam ga prvi put probala. Koristim ga i u kamenu i u tekućoj verziji. To su mineralni puderi kroz koje koža može disati i ne odaju dojam teške šminke na licu. 

Press 

Prije spavanja obavezno...

Večernja njega počinje isto kao i jutarnja, ali njoj se malo više posvetim jer imam više vremena. Iako sam pobornica teze manje je više i ne volim stavljati previše proizvoda na lice, volim ih kombinirati. Obavezno je umivanje, zatim čišćenje lica mlijekom Estée Lauder Cleanser, potom krema A313 s retinolom i hidratantna krema te uvijek posebna njega oko očiju. Volim koristiti i maske za lice Barbara Sturm koje prilikom skidanja dubinski umasiram u kožu. 

Suprug Bruno, sinovi Adriano, Carlos, Leon i ja dijelimo...

Proizvod koji svi doma koristimo je krema La Roche-Posay Cicaplast za bilo kakve ogrebotine, suhu kožu, ubode i slično. To je proizvod koji uvijek imamo doma u najvećem pakiranju i s nama ide na sva putovanja. 

Press 

Za njegu dječje kože svojih sinova koristim…

Imam nekoliko dječjih krema, a one su sve blage i dermatološke. S obzirom na to da nitko nema većih problema s kožom, koristimo najjednostavnije oblike krema iz linija La Roche-Posay i Melem. Najviše pažnje posvećujem njezi kože nakon tuširanja, a također smatram da dječju kožu nije potrebno previše izlagati raznim kremama.