"Skin science": Omiljeni skincare brend novom linijom oduševio regionalne beauty influencere

PR

Trendovi u beauty svijetu se neprestano mijenjaju, no jedna stvar uvijek ostaje ista - tajna savršenog beauty looka započinje i završava s dobrom skincare rutinom. Iako je oduvijek imala svoju ulogu u beauty svijetu, njega kože se u posljednjih petnaestak godina nametnula kao novi fokus beauty svijeta i doživjela pravu renesansu. Vrijeme kada smo koristili proizvode poput maramica za čišćenje lica, teških krema i proizvoda koji nisu prilagođeni našem tipu kože ili našoj dobi, sada je daleko iza nas. 

Od promišljenih skincare rutina do aktivnih sastojaka s moćnim djelovanjem, popularni beauty brendovi posvećeni su pomicanju granica kada je riječ o inovativnim formulama i tehnologijama. Razlog je to zbog kojeg odlične proizvode za njegu svakog tipa kože danas možemo pronaći u svakoj drogeriji.

Jedan od predvodnika inovacija u svijetu njege kože je L'Oréal Paris!

Brend broj jedan za njegu kože

Kada govorimo o ženskoj njezi kože, rijetki su beauty brendovi koji se mogu uspoređivati s obožavanim beauty brendom L'Oréal Paris. Iza svima dobro poznatog imena L'Oréal Paris, uz kojeg su odrastale i s kojima su se njegovale generacije žena, nalazi se cijelo stoljeće tijekom kojeg je išao dalje od same ljepote. 

L'Oréal Paris je uvijek predstavljao puno više od brenda posvećenog ljepoti. Kroz inovativne proizvode bazirane na najnovijim znanstvenim dostignućima, ali i kroz inicijative koje promiču jednaka prava i samopouzdanje, misija brenda L'Oréal Paris uvijek je bila osnaživanje žena. A postoji li žena koja zrači većim samopouzdanjem i snagom od one koja se osjeća dobro u svojoj koži?

PR 

Tu dolazimo do L'Oréal Paris proizvoda za njegu kože uz koje će vaša koža uvijek biti njegovana i lijepa. L'Oréal Paris se ponosi time što nudi napredne, efikasne i sigurne proizvode. Svaka formula je pažljivo ispitana, uz korištenje najstrožih metoda testiranja tolerancije i nezavisnih studija efikasnosti. Znanstveni timovi ulažu svu svoju strast i ekspertizu kako bi razvili proizvode koji pružaju vidljive, klinički dokazane rezultate.

S najnovijim dostignućima L'Oréala u području njege kože nedavno su se imali priliku upoznati i brojni regionalni beauty entuzijasti - na "Skin Science" eventu koji je održan u Beogradu, a koji je bio prvi takav događaj omiljenog brenda u regiji.

PR 

"Skin science" na L'Oréal način

Na "Skin science" eventu u Beogradu, beauty influenceri, novinari i suradnici iz cijele regije su imali prilike otkriti znanost koja stoji iza najpopularnijih L'Oréal Paris linija, kao i ključne sastojke i njihove prednosti. Kroz četiri tematska kutka i uz pomoć stručnjaka i modernih interaktivnih prezentacija, L'Oréal je predstavio četiri prestižne linije proizvoda - Revitalift Filler, Revitalift Laser, Revitalift Clinical i Bright Reveal.

PR 

U okviru Revitalift Filler linije predstavljeni su serum, broj 1 u svijetu** i dnevna krema, posebno formulirani za popunjavanje bora i poboljšanje elastičnosti kože. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ove formule dubinski hidratiziraju i zaglađuju kožu.

U fokusu Revitalift Laser kutka bili su Retinol serum i dnevna krema – dvojac koji uspješno djeluje na sve znakove starenja: bore, teksturu i čvrstoću kože. Ove dvije anti-age zvijezde potvrdile su svoju efikasnost u brojnim studijama zahvaljujući najnaprednijim formulacijama koje poput lasera prodiru duboko u kožu vidno korigirajući znakove starenja, čak i duboke bore.

Već godinama jedan od najpopularnijih sastojaka za njegu kože je vitamin C, osnova Revitalift Clinical linije. Vitamin C serum s čak 12% ovog aktivnog sastojka, vitaminom E i salicilnom kiselinom u kombinaciji s fluidom iz iste linije ublažava prve bore, a koži daje blistavost i ujednačen ten.

Bright Reveal linija pouzdan je izbor velikog broja žena jer pruža vidljive rezultate u borbi protiv tamnih fleka. Serum i fluid iz ove linije obogaćeni su niacinamidom, a rezultat su vidno ublažene fleke i sitne bore, dok koža dobiva hidrataciju i sjaj.

PR 

„Skin Science“ event bio je još jedan korak prema cilju osnaživanja žena. Predstavljena su najnovija znanstvena dostignuća u službi ljepote i poslana je snažna poruka ženama da im je L'Oréal Paris snažna podrška u težnji da budu lijepe i mijenjaju svijet na bolje - jer svaka žena to zaslužuje.

Tko je sve bio na prvom regionalnom L'Oréal Paris eventu? Pogledajte u galerijama u nastavku!

Sadržaj nastao u suradnji s brendom L'Oréal Paris.

**Na osnovu NielsenIQ RMS podataka o vrijednosti i jedinicama prodaje za kategoriju Ženski serumi protiv starenja za njegu lica 15ml do 60ml, u periodu od 12 mjeseci koji se završava u aprilu 2023. godine za 27 zemalja koje čine 77,1 % svjetskog BND, kanali masovne prodaje