Ovo su omiljeni parfemi Kate Middleton i Meghan Markle: Buduća kraljica voli miris pristupačne cijene

Princeza od Walesa i vojvotkinja od Sussexa nemaju sličan ukus kada su u pitanju parfemi.

Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Kate Middleton i Meghan Markle su, svaka na svoj način, ikone stila ovog stoljeća. Svaki put kada se pojave u javnosti plijene pažnju, a poznato je tko su im omiljeni dizajneri, brendovi te koje parfeme najviše vole.

Bliska okolina primijetila je da Kate, tijekom ljetnih dana, cvjetnim preljevima oko sebe širi citrusnu auru. Budući da je vjerna domaćim brendovima, elegantna bočica koja zauzima posebno mjesto u njenoj torbi nosi etiketu londonske kuće 'Jo Malone', a naziv mirisa je 'Orange Blossom'.

Romantičnu kompoziciju blagog temperamenta otvaraju osvježavajući cvijet naranče i list klementine koji lagano prelaze u srednje note - jorgovan i lotos, dok bazu čine vetiver i iris. Optimistična i energična priča savršeno pristaje uz uvijek nasmijanu princezu, koja nas u posljednje vrijeme zabrinjava zbog svog zdravstvenog stanja, ali se, srećom, polako vraća u igru.

Inače, 'Jo Malone' je brend koji je dostupan svima, s relativno pristojnim cijenama. No, već znamo da je Kate skromna i da je, osim titule princeze, ništa drugo ne izdvaja od ostalih 'običnih' ljudi.

Kensington Palace / Ferrari / Profimedia 

S druge strane, supruga princa Harryja preferira luksuznije stvari, a tako je i kada su u pitanju parfemi. Poznato je da Meghan voli citruse s blagom cvjetnom finoćom, a prvi na listi njenih favorita je 'Oribe Cote D'Azur'.

Ovo je prvi parfem brenda Oribe' te je predstavljen 2014. godine. Otvara se svježim limunom, crnim ribizlom, kalabrijskim bergamotom i sicilijanskom narančom. U srcu su tuberoza, plava ciklama i bijeli jasmin, au bazi sandalovina, vetiver i amber.

Meghan voli i kolekcije Jo Malone, posebice kolonjsku vodu 'Wood Sage & Sea Salt' inspiriranu prirodom, te 'Wild Bluebell' koja pripada cvjetnozelenoj skupini, piše Žena.rs.