Pink modna pista u srcu Zagreba: Kreacije domaćih dizajnera nosile su junakinje Udruge P.I.N.K. life i poznate osobe

Oduševljeni građani glasnim su pljeskom podržali aktere donatorske modne revije, središnjeg događaja Story Pink Festa kojim se obilježava mjesec borbe protiv raka dojke.

Robert Gašpert

Story Pink Fest kao središnji događaj nacionalnog javnozdravstvenog projekta, koji se odvija pod geslom 'Sačuvajmo zdrave dojke', već tradicionalno u sklopu velikoga ružičastog događanja na Cvjetnom trgu organizira i humanitarnu modnu reviju. Na ružičastom tepihu ulogu modela preuzele su članice Udruge P.I.N.K. life, junakinje koje se hrabro bore s teškom dijagnozom. Nosile su kreacije renomiranih domaćih dizajnera, a u znak podrške s njima su samim srcem grada prošetale i poznate osobe s domaće društvene scene.

Robert Gašpert 

Domaći dizajneri još su jednom pokazali veliko srce i doniranjem svojih kreacija podržali projekt Story Pink Ribbon kojemu je cilj prikupljanje sredstava za rad Udruge P.I.N.K. life. Ove godine kreacije predstavljene na ružičastoj subotnjoj špici potpisali su: Danijela Gazdek (brend Maleza) čiju je kreaciju nosila Daria Lorenci Flatz, Ivana Jurić Design čiju je kreaciju nosila Antonija Šola, Zoran Mrvoš čiju je kreaciju nosila Mirela Holy, Duchess čiju je kreaciju nosila Dubravka Švegar, Boudoir čiju je kreaciju nosila Sanja Radolović, Robert Sever, Lei Lou by Alex Dojčinović čiju je kreaciju nosila Sandra Bagarić, Elfs čiju je kreaciju nosila Barbara Nola, Katarina Mamić Design čiju je kreaciju nosila Antea Valenta, Hippy Garden čiju je kreaciju nosila Nera Stipičević, Ivica Skoko čiju je kreaciju nosila Nika Antolos, Katarina Baban čiju je kreaciju nosila Katarina Madirazza te Krie Design koji je nosila sama dizajnerica Kristina Burja.

Robert Gašpert 

Story Pink Fest je otvoren povorkom podrške oboljelima koja je krenula s Trga Josipa Jurja Strossmayera i pridružila se brojnim građanima na Cvjetnom trgu, gdje je u tijeku edukativno- zabavni program s donatorskom notom koji vodi Jelena Pajić.

Ovaj važan društveno-odgovorni projekt i ružičastu inicijativu podržavaju i partneri – dm Hrvatska i PBZ Card.

Robert Gašpert 

Bogat program na Cvjetnom trgu traje do 14 sati.

Svi ste dobrodošli.