Beauty Influencers Choice: Sedam vodećih influencera otvorilo veliki Storyjev natječaj

Sedam vodećih beauty influencera okupljenih u stručni žiri magazina Story izabrat će najbolje proizvode za uljepšavanje, novitete, klasike te beauty inovacije u ovoj godini.

Robert Gašpert

U pomno uređenom ambijentu restorana Forty Two u samom srcu Zagreba, Story je drugu godinu zaredom okupio vodeće influencere, koji su preuzeli ulogu stručnog žirija u velikom natječaju Beauty Influencers Choice.

Marco Cuccurin (markomarkec3), Lana Klingor Mihić (lanatheklingor), Antonija Stupar Jurkin (antonija_stupar_jurkin), Isabella Rakonić (isabellae), Nika Pavićić (xniks2x), Marina Mamić (marinamamic) i Ema Luketin (emaluketin) glavne su zvijezde ovog jedinstvenog izbora, a prigodnim druženjem sa Story uredništvom proslavili su otvorenje našeg natječaja za najbolje kozmetičke proizvode i tretmane u 2024. godini!

Robert Gašpert 

Sedam vodećih beauty influencera okupljenih u stručni žiri magazina Story izabrat će najbolje proizvode za uljepšavanje, novitete, klasike te beauty inovacije u ovoj godini. Mnoštvo proizvoda koji se natječu za 'titulu najboljih u industriji ljepote' uručeno je beauty ekspertima na probu i žiriranje u sklopu brunch druženja. Doznali smo i kakvu kozmetiku naši članovi žirija privatno koriste.

Robert Gašpert 

'Svakako su se s godinama sastojci u proizvodima koje koristim mijenjali. Skoro svaka krema koju danas koristim ima nekakav anti age efekt, efekt zatezanja ili posvjetljivanja kože', rekla nam je Lana Klingor Mihić.

Uz stručni žiri, za najveće zvijezde beauty industrije mogu glasati i čitatelji magazina Story koji će od 20. listopada moći dati svoj glas za proizvode koji su njih oduševili i tako odabrati one ponajbolje.

Robert Gašpert 

Proizvodi s najvećom ocjenom stručnog žirija – beauty influencera i proizvodi s najviše glasova čitatelja pobjeđuju u natječaju i dobivaju priznanje Beauty Influencers Choice za 2024. godinu u pripadajućoj kategoriji / potkategoriji.

Storyjev natječaj – Beauty Influencers Choice – završava velikom svečanom dodjelom nagrada najboljima u beauty industriji krajem studenog ove godine.

Robert Gašpert 

Članovi našeg žirija uživali su u brižljivo osmišljenim jelima restorana Forty Two i ugodnom razgovoru, a prolistali su i novi broj magazina Story koji se od danas nalazi na kioscima.

S nama su podijelili i brojne savjete o ljepoti, njezi i make upu o kojima ćete uskoro čitati samo na stranicama magazina Story te na portalu Story.hr.

Robert Gašpert 

'Odličan beauty trik je kockica leda za područje oko očiju. Malo masažica ledom i zatim namazati kremom i onda izgledaš fresh čak i ako se nisi tako probudio', otkrila nam je jedan od svojih trikova Antonija Stupar Jurkin.

Članovi žirija priznali su nam i da su jako uzbuđeni zbog zadatka koji je pred njima te da se vesele vidjeti tko su najbolji od najboljih u beauty industriji.

Robert Gašpert 

Za nezaboravne fotografske uspomene na Story Influencers Choice brunchu pobrinuo se ValeMia Events čiji je tim osmislio photo kutak, a za prekrasne cvjetne dekoracije Pollak Flowers. Magazin Story zahvaljuje tvrtkama i brendovima koji su se ove godine uključili u projekt Beauty Influencers Choice by Story. Uz to, posebne zahvale idu i partnerima koji koji su podržali održavanje launch druženja u povodu lansiranja ovog Storyjeva projekta - Restoranu Forty Two, ValeMia Events i Pollak Flowers.

Više fotografije Storyjeva bruncha s vodećim influencerima pogledajte u galeriji: