Story brunch u restoranu Forty Two: Okupili smo 7 vodećih influencera, evo kako smo se proveli i što je bilo na meniju

Atmosfera na Story Beauty Influencers Choice brunchu u restoranu Forty Two bila je i više nego odlična.

Robert Gašpert

Vodeći domaći beauty influenceri u društvu Story uredništva otvorili su prestižni izbor za najbolje kozmetičke proizvode u Hrvatskoj - Beauty Influencers Choice.

Prigodnim brunch druženjem u predivnom ambijentu restorana Forty Two u samom srcu Zagreba, na adresi Petrinjska 42, proslavljeno je otvaranje ovog jedinstvenog izbora za najbolje kozmetičke proizvode u Hrvatskoj u organizaciji Storyja!

Robert Gašpert 

Marco Cuccurin (markomarkec3), Lana Klingor Mihić (lanatheklingor), Antonija Stupar Jurkin (antonija_stupar_jurkin), Isabella Rakonić (isabellae), Nika Pavićić (xniks2x), Marina Mamić (marinamamic) i Ema Luketin (emaluketin) glavne su zvijezde ovog velikog izbora.

Tom su prilikom članovima žirija uručeni proizvodi nominirani u natječaju na probu i glasanje, jer samo će najbolji dobiti osvojiti prestižnu titulu Beauty Influencers Choice u pripadajućoj kategoriji / potkategoriji.

Robert Gašpert 

Uz stručni žiri, za najveće zvijezde beauty industrije mogu glasati i čitatelji magazina od 20. listopada.

Za nezaboravne fotografske uspomene pobrinuo se ValeMia Events čiji je tim osmislio photo kutak, a za prekrasne cvjetne dekoracije Pollak Flowers. Magazin Story zahvaljuje tvrtkama i brendovima koji su se ove godine uključili u projekt Beauty Influencers Choice by Story. Uz to, posebne zahvale idu i partnerima koji koji su podržali održavanje launch druženja u povodu lansiranja ovog Storyjeva projekta - Restoranu Forty Two, ValeMia Events i Pollak Flowers.

Robert Gašpert 

Novootvoreni it restoran Forty Two pruža vrhunsko gastronomsko iskustvo pod vodstvom chefa Hrvoja Nakića, čiji je rad višestruko nagrađivan i prepoznat Michelin preporukom. Jelovnik se temelji na lokalnim, sezonskim namirnicama, a u ponudi su delikatese poput svježe ulovljene divlje ribe iz Jadrana, vrhunskih steakova i suvremenih interpretacija klasičnih jela. Ambijent restorana spaja luksuz i udobnost, pružajući gostima nezaboravno iskustvo, a gosti mogu uživati i na prekrasnoj terasi, idealnoj za ručak ili večernje opuštanje.

Robert Gašpert 

Na meniju su se našli tatarski biftek, tartara od pečene cikle, alla soparnik punjen blitvom, ružmarinom i mozzarella sirom, terina od gusje jetre, riblji tris, sporo kuhani juneći obrazi, gratinirani krak hobotnice i poširani filet bijele ribe i crni rižoto s hobotnicom i dimljenim dagnjama.

Robert Gašpert 

Kako smo se zabavljali i što se našlo na meniju pogledajte u galeriji: