Tonirana krema od 4 eura s kojom vam ne treba puder: Daje efekt filtera, a ne začepljuje pore

Viralna tonirana krema košta samo 4,20 eura i daje fantastičan efekt.

Shutterstock

Ako razmišljate o izbacivanju pudera iz rutine šminkanja, tonirane CC ili BB kreme mogu biti izvrsna alternativa. Prekrivanje je lagano do srednje, što je idealno za žene koje trebaju nešto što će im samo ujednačiti ten bez osjećaja težine.

Na tržištu je sve više toniranih krema koje su posljednjih godina sve popularnije, a posljednjih tjedana jedna je posebno popularna na društvenim mrežama.

dm  Essence Skin tint/ DM/ 4,20 eur

Riječ je o drogerijskom proizvodu, koji košta samo 4,20 eura, a za kojim su poludjele ljubiteljice ljepote. To je Essence skin tint sa zaštitnim faktorom 30 koji se vrlo brzo pokazao kao odlična alternativa puderu.

S obzirom na to da sadrži aloe veru i hijaluronsku kiselinu, ne čudi što je formula ove tonirane kreme mnogima na listi favorita. Odlično je djelovao i kod djevojaka s problematičnom kožom, što se može vidjeti u videu ispod.

Sudeći po komentarima, njen veliki plus je što ne oksidira, lako se upija i nećete imati problema u kombinaciji s ostalim kremastim proizvodima. Također ne začepljuje pore i ne nakuplja se u borama, a finish daje efekt filtera.