Bivša Miss Universe Hrvatske danas je uspješna poduzetnica: Njen posao sad je dobio međunarodno priznanje

'U ovom sam poslu takoreći od osme godine života, zahvaljujući obiteljskom salonu iza kojeg je 30 godina rada', rekla je.

Jadran Babić

Bivša Miss Universe, a danas uspješna poduzetnica Biljana Mančić, u Španjolskoj je Murciji dobila prestižnu nagradu Annual Bookings Awards in Heath Tourism 2024. Ta se nagrada dodjeljuje svake godine u sklopu vodećeg europskog događanja u zdravstvenom turizmu EMT - European Medical Tourism Fair.

Njena poliklinika bila je nominirana u kategoriji najbolje klinike za međunarodne klijente i to u jakoj konkurenciji. Dovoljno je reći da su se za isto priznanje natjecale zdravstvene i estetske klinike iz Tajlanda, Francuske, Slovačke i Turske.

Press 

'Sama nominacija mi je bila veliki vjetar u leđa. Iznimno sam zahvalna i ponosna što sam se našla među globalnim liderima u međunarodnom turizmu, a još više što su me ti isti i nagradili. Oduševljena sam i sretna, velike zahvale idu mom cijelom timu i obitelji, jer ovo ništa ne bi bilo moguće bez njih i njihove potpore. U ovom sam poslu takoreći od osme godine života, zahvaljujući obiteljskom salonu iza kojeg je 30 godina rada', rekla je i dodala da je svoju polikliniku otvorila u najizazovnijem periodu, u vrijeme pandemije.

'No, ne samo da smo opstali, nego danas imamo sjajan tim vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka na polju anti-age, dermatologije, ginekologije, a odnedavno i medicine rada', ističe nekadašnja Miss Universe, koja je već godinama jedan od autoriteta na području ljepote, a klijentice su joj poznate dame, od misice Anice Kovač, Ive Todorić do mame Hajdukovca Renate Lovrinčević.

Press 

'Ove smo godine imali 115 nominiranih, a Biljana je doista zaslužila ovo priznanje, jer s tolikom ljubavlju i trudom radi svoj posao. Siguran sam da će i dalje inspirirati mnoge druge ljude da se bave medicinskim turizmom te na najbolji način i dalje u svijetu prezentirati grad Split', rekao je dr. Paata Ratiani iz Gruzije, dok je njegov kolega dr. Prem Jagyasi iz Indije dodao: 'Kao članu žirija izuzetno mi je zadovoljstvo što je nagrađena klinika iz prelijepog Splita u Hrvatskoj. Biljana radi velike stvari za medicinski turizam u Hrvatskoj!'

Biljana trenutno sprema doktorat na temu zdravstvenog turizma. Jedan od tretmana u njenoj klinici za kojim lude mnoge žene, među kojima su i poznate dame iz cijele regije, je onaj pomlađivanjem spermom lososa. Koriste ga i mnoge svjetske zvijezde, poput Jennifer Aniston i Kim Kardashian.

Instagram 

'Injektira se ispod kože, a zatim počinje postupak čišćenja unutarnjeg sloja kože od slobodnih radikala i toksina, koji se tijekom godina nakupljaju u organizmu. Koža tako očišćena dobiva predivan sjaj i blistavost. Ovo je vrhunski proizvod za anti-ageing. Odličan je i kod rješavanja ožiljaka od akni, pomaže i kod pušačke, suhe i zapuštene kože. Sve žene koje mi dolaze, bile poznate ili ne, jednostavno su oduševljene', kaže Biljana.