Ovo je napopularnija frizura ove jeseni: Efektna je i naglašava crte lice, a napravi se za čas posla

Idealana je za žene koje žele naglasiti jagodične kosti ili prikriti čelo.

HANNA PUTYLINA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Vidjeli smo sve moguće vrste boba koji se pojavljuju u 2023., a ova kratka frizura nema znakova da će napustiti popis trendova. Ipak, osim popularnog boba, još se jedna frizura istaknula posljednjih mjeseci.

Riječ je o frizuri 'dolce vita', odnosno kratko ošišanoj kosi u stilu talijanskih poslovnih žena iz 60-ih godina prošlog stoljeća. Frizura je blago androgina i odiše snagom i moći.

Iako je ova frizura poprilično kratka, ipak ima volumen u sebi, a naglasak je na slojevito ošišanoj kosi spuštenoj na jednu stranu, koja se nosi razbarušeno. 'Dolce vita' idealna je za sve žene koje žele trenutno transformirati svoj izgled i nositi 'statement' frizuru bez imalo sramežljivosti.

Iako je ovo zaista frizura za one koje se ne boje promjena i žele ostaviti snažan dojam, lako se prilagođava svakom licu. Idealana je za žene koje žele naglasiti jagodične kosti ili prikriti čelo.

Velika prednost ove frizure je jednostavno održavanje i oblikovanje. Nakon pranja osušite kosu i namjestite pramenove na željena mjesta te ih učvrstite uz pomoć nekog od proizvoda za oblikovanje.