LOOKX kozmeceutici: Prezentacija RETINOL2ndG tretmana za Hrvatske beauty stručnjake

Prošli tjedan smo diljem Hrvatske imali čast predstaviti hrvatskim beauty stručnjacima najnoviji tretman njege s LOOKX kozmeceuticima koji su bazirani na matičnim stanicama. Točnije tretman RETINOL2ndG.

promo

Našu malu beauty turneju smo započeli u Zagrebu te nastavili u Puli, Rijeci i završili je na otoku Krku.O čemu je bila edukacija i sve o tajnama LOOKXA nam je ispričala Tamara Krajač beauty stručnjakinja i edukatorica za LOOKX kozmeceutike.

LOOKX kozmeceutici su hibrid između klasične kozmetike i farmaceutske kozmetike .Klinički su ispitani i proizvode se u Švicarskom beautique laboratoriju. Glavni sastojci LOOKX kozmeceutika su matične stanice koje se koriste u proizvodnji ovih proizvoda i imaju jaču aktivnost u regeneraciji kože nego drugi sastojci u kozmetici, te ih koža puno više voli i prihvaća.

promo 

LOOKXov bestseller koji smo ovaj put predstavili u sklopu naše beauty turneje je RETINOL2ndG.Na području profesionalne njege kao i na području proizvoda za kućnu upotrebu je RETINOL2ndG kojeg zovemo retinol druge generacije. Ovaj dragocijeni sastojak i sveti gral zdrave i njegovane kože predstavljen u sasvim novom ruhu od svih dosadašnjih retinola na tržištu.

promo 

Po čemu je ovaj tip retinola drugačiji?

Ovaj tip retinola inkapsuliran je u peptide koji odlično prodiru kroz sve slojeve kože i tamo obnavljaju i pomlađuju kožu. Također ovi peptidi uz retinol sadrže i C- vitamin koji se dobija iz matičnih stanica kaktusa FICU CELL VITA koji spriječava propadanje kolagena i elastina , te spriječava enzim hyaluronidazu da razgrađuje hyaluron u koži. C vitamin pospješuje djelovanje samog retinola. LOOKX je također i smart beauty što znači da peptidi postupno i s vremenskim odmakom otpuštaju svoje aktivne sastojke prateći našu kožu, kada joj treba vlage ili hrane.

promo 

Prve rezultate mekše i zategnutije kože vidimo već nakon prvog nanošenja, dok se još bolji rezultati u obliku peglanja bora, jačeg zatezanja i izbjeljivanja fleka vide već nakon 28 dana. Za potpuni učinak bi trebalo kroz 4-6 tjedana raditi tretmane u salonu jednom tjedno i u tom periodu koristiti kućnu njegu. Također valja reći da je ovakav vid retinola vrlo postojan, učinkovit, ne stvara peckanje i crvenilo na koži, te ima tzv. turn over efekt, što znači da obnavlja kožu iznutra prema van. Rezultat je glatka, zategnuta i pomlađena koža.

promo 

Vjerujemo da i vaši kozmetički saloni prate trendove, te da ćete i u njim pronaći ove inovativne tretmane i preparate za pomlađivanje.