'ZAMISLILA SAM GA KAO PUSTINJAKA I RATNIKA': Kedžo je odabrao nju za jedan od svojih najvećih izazova - večerašnju Doru

Matija Vuica dizajnirala je kostim Damira Kedže za ovogodišnju Doru.

Story

Dizajnerica Matija Vuica prihvatila je poziv Damira Kedže i odlučila kreirati njegov kostim za nastup na ovogodišnjoj Dori.

Otkako su objavljene pjesme s ovogodišnje Dore, pjesma 'Angels and Demons' kojom će se Damir danas predstaviti pod rednim brojem 12 izazvala je brojne reakcije publike i postala jedan od glavnih favorita za pobjedu.

Damir Kedžo - Angels and Demons  YouTube

Kako kaže i sam Damir, ovo će biti njegov najveći scenski iskorak u dosadašnjoj karijeri - što scenskim pokretom, što kostimom.

Story 

'Rijetko sam u 'muškim vodama', ali svidjela mi se Damirova priča o unutarnjoj borbi anđela i demona, lutanju i traženju izlaza pa sam ga tako i zamislila, kao pustinjaka, ali i ratnika koji će pokidati svoje okove, razotkriti se i dati nam se onakav kakav jest', rekla je Vuica.

Story 

'Čim sam prvi put čuo pjesmu 'Angels and Demons' vizualizirao sam moćan kostim koji bi se uklopio u priču koju pjesma predstavlja, a to je opozicija dobra i zla koju svatko može tumačiti na svoj način, bilo to u ljubavi ili svakodnevnom životu. Matija je za mene modna ikona i velika vizionarka te sam oduvijek želio raditi s njom pa mi je zapravo čast da je pristala surađivati na ovom projektu i u cijeli nastup unijeti svoj potpis.

Ovogodišnja Dora za mene osobno je jedan od najvećih kreativnih i glazbenih izazova do sad te sam jako zahvalan na posvećenosti Matiji i cijelom timu koji ulaže svu svoju kreativnost da na opatijskoj pozornici priredimo svjetski performans', rekao je Damir Kedžo.