BOJA KOJA JE APSOLUTNI HIT PROLJEĆA: Daje skup izgled i u trenu diže kombinaciju, a J. Lo to dobro zna

Proljeće je stiglo, a s njim se i naša garderoba mijenja te ćeme nositi veselije i svjetlije nijanse.

Profimedia

Stilisti savjetuju da s dolaskom lijepog vremena zaboravimo na smeđu i crnu boju i okrenemo se živim, upečatljivim bojama koje će lako svaku kombinaciju učiniti posebnom.

Da je ove godine neon zelena boja glavni hit proljeća, potvrdila je i Jennifer Lopez koja se pojavila na premijeri filma 'Air' sa svojim suprugom Benom Affleckom koji ga je režirao. 

Profimedia 

'Želim reći da ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez ljubavi i podrške moje supruge koja mi znači više od svega na svijetu. Želim ti reći hvala. Volim te. Ti si fantastična, ti si nevjerojatna, ti si divna, draga, veličanstvena i volim te', poručio je zaljubljeni glumac svojoj dragoj. 

Jennifer je zablistala u haljini talijanskog dizajnera Antonija Grimaldija koja nije iz najnovije kolekcije, ali je naznaka trenda koji dolazi.

Profimedia 

Modni stručnjaci savjetuju da ove godine nosimo jarke, neon boje i u dnevnim i u večernjim varijantama. Ipak, ističu da preko dana nosimo jedan komad ili detalj u jarkoj boji.

Ako želite biti moderni na poslu, stručnjaci savjetuju sako u neon zelenoj boji koji odlično ide uz sve pastelne nijanse. Što se tiče večernjih izlazaka možete nositi i cjelokupnu kombinaciju u neon nijansi, ako ste dovoljno hrabri.

Profimedia 

Ako volite pratiti trendove, onda u nadolazećim mjesecima svoju garderobu osvježite nekim veselim odjevnim komadom, a to mogu biti i cipele.