TODORIĆEVA SNAHA U RIJETKOM IZLASKU: Milica s Ivanom ima troje djece, a pozornost je privukla manekenskom linijom

Milica Todorić privukla je pozornost na zagrebačkoj špici manekenskom linijom i elegantnom modnom kombinacijom.

Robert Gašpert

Bivša manekenka Milica Todorić, supruga Ivana Todorića, sina poznatog poduzetnika Ivice Todorića, ne voli se puno eksponirati. Instagram na kojem objavljuje uglavnom obiteljske fotografije drži zaključan, a ne viđa je se često ni u javnosti.

Ipak, prošle ju je subote naš fotograf ‘ulovio’ na zagrebačkoj špici, a pozornost je privlačila manekenskom linijom i odličnom modnom kombinacijom.

Robert Gašpert 

Za šetnju gradom izabrala je smeđu midi suknju uz koju je nosila bijelu košulju s uzorkom, a preko toga je prebacila bež baloner s crnim pojasom. Na nogama je imala čizmice također bež boje, a oči je sakrila iza sunčanih naočala neobičnog oblika.

Milica je na Cvjetnom trgu zastala fotografirati lampione koje su građani ostavili ispred pravoslavne crkve nakon nedavne tragedije u Beogradu.

Robert Gašpert 

Podsjetimo, najmlađi sin poznatog hrvatskog poduzetnika i bivšeg predsjednika Uprave koncerna Agrokor Ivice Todorića i manekenka su se zaljubili 2009. u New Yorku gdje je ona imala modnu reviju, dok je on tamo boravio zbog posla. Njihova veza se brzo razvijala i ubrzo ju je upoznao Ivan upoznao sa svojom obitelji. Tajno vjenčanje održano je 2017. godine.

Robert Gašpert 

Zajedno imaju troje djece, sinčića Vida te kćeri Ariju i Milu koja se rodila u srpnju prošle godine. Obiteljsku idilu Milica rado dijeli s pratiteljima na Instagramu, no njen je profil zatvoren od javnosti.