'KUPA' SE U MILIJUNIMA, A ISTI KAPUT NOSI VEĆ 7 GODINA: Toliko je dobar da će svaki stajling učiniti genijalnim

Jedna od najbogatijih žena svijeta ne osvrće se na modne trendove.

Profimedia

Nicky Hilton Rothschild već više od sedam godina rado nosi isti kaput s leopard uzorkom. Jedna od najbogatijih žena svijeta ne osvrće se na modne trendove i nosi ono što se njoj nosi.

Ponekad uz traperice, ponekad uz sive hlače, balerinke ili čizme – Nicky rado nosi kaput u ovom upečatljivom uzorku. Tako je bilo i ovih dana kada je ispred zgrade u kojoj živi u New Yorku izašla odjevena u ovaj kaput, crne traperice i ravne cipele. Vrlo sličan kaput nosi i Kate Moss, a modeli slični ovome mogu se pronaći i u high street ponudi za svega nekoliko desetina eura.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, mlađa i manje poznata sestra skandalozne Paris Hilton, 40-godišnja Nicky majka je troje djece koje je dobila u braku sa suprugom Jamesom Rothschildom. Nicky i James u braku su od 2015. godine, a upoznali su se četiri godine ranije na vjenčanju Petre Ecclestone i njezinog sada već bivšeg supruga Jamesa Stunta.

Dok je Rothschildu brak s Hilton prvi, njoj zapravo nije. Naime, udala se 15. kolovoza 2004. godine za biznismena Todda AndrewaMeistera kojeg poznaje iz djetinjstva. Par je imao svadbenu ceremoniju u pola tri ujutro u Las Vegasu.

Profimedia 

Uspjeli su dobiti poništenje braka nakon dva mjeseca i 25 dana, a kao razlog su naveli da se nikada ne viđaju zbog svojih poslovnih obaveza. Priznali su i da je vjenčanje bilo nepromišljeni potez i da su to učinili iz hira.

Više fotografija Nicky i Jamesa, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Nicky Hilton i James Rothschild su u braku od 2015. godine i imaju dvije kćeri.