-15%

Biciklističko iskustvo na potpuno novoj razini. Nevjerojatno pametan trenažer koji je izrazito tih.

Press

Bicikliranje na otvorenom je super, zar ne? Ali ne toliko kad pada kiša ili je vani ledeno hladno, a vjetar puše brzinom od 30 km/h (osim ako ionako niste potpuno ludi). Dakle, koje je rješenje?

Tacx Flux 2 pametni trenažer. Uz poboljšani osjećaj vožnje i preciznija mjerenja snage ovaj pametni biciklistički trenažer ima sve što vam je potrebno za ugodan i učinkovit trening u zatvorenom.

promo 

Trenirajte kako želite:

PRECIZAN I POUZDAN - Ovaj trenažer redizajniran je kako biste mogli pratiti svoje performanse i napredak pomoću pouzdanih, dosljednih mjerenja. To uključuje snagu, brzinu i kadencu s preciznim mjerenjem unutar raspona od 2,50%.

SPREMAN ZA SPRINT - Dobro uravnotežen dizajn i velika površina trenažera FLUX 2 Smart osiguravaju maksimalnu stabilnost čak i kod najeksplozivnijih sprintova, do 2.000 vata.

USPNITE SE JOŠ VIŠE - Maksimalno iskoristite intenzivna vježbanja treningom na realistično simuliranim nagibima do 16 % gradijenta.

REALISTIČNIJA VOŽNJA - Težak zamašnjak od 7.6 kg osigurava realističan osjećaj vožnje i dobar odziv.

UGLAĐEN I TIH - Ovaj trenažer s izravnim pogonom osmišljen je za maksimalno smanjenje vibracija i buke, zbog čega je riječ o jednom od najtiših dostupnih biciklističkih trenažera sa zamašnjakom.

POBOLJŠANA KOMPATIBILNOST - Trenažer se isporučuje s dodatnim adapterima za osovine koji znatno povećavaju osovinsku kompatibilnost. Kompatibilan je s osovinama dimenzija 142 x 12 mm i 148 x 12 mm – izravno iz kutije. 

promo 

Trenažer FLUX 2 Smart može komunicirati putem Bluetooth® Smart tehnologije i ANT+® FE-C protokola, što znači da radi s nizom popularnih aplikacija za treniranje kao što su TrainerRoad i Zwift. Možete odabrati upotrebu trenažera u samostalnom načinu rada. Kada nije povezan, simulirat će ravnu cestu; što brže vozite, to je veći otpor. Povežite trenažer FLUX 2 Smart s više uređaja istovremeno kako biste mogli uživati u Tacx Training™ softveru i pratiti svoje performanse na Garmin biciklističkom računalu u isto vrijeme.

Uživajte u biblioteci s više od 100 visokokvalitetnih videozapisa iz stvarnog života koji vam omogućuju da osjetite adrenalin vožnje strmim brdima Alpa ili kamenim cestama Milana.

Iskoristite strukturirane planove treniranja osmišljene za vašu razinu kondicije koji vam pomažu ispuniti ciljeve. Utrkujte se s protivnicima uživo, prenosite GPS podatke, vozite uz 3D karte i još mnogo toga.

Black Friday ponuda:

Nabavite Tacx FLUX 2 uz popust od 15%. Umjesto 822,88€ čeka vas popust od 15%. Black Friday popuste potražite na Garmin Hrvatska d.o.o. poslovna jedinica Split i Zagreb.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti – unaprijedite svoj životni stil i postignite svoje ciljeve uz pomoć najnovije Garmin tehnologije. Ne čekajte, Black Friday je vaš trenutak za kvalitetniji život i bolje fitness rezultate!

promo