KADA ZBROJITE MODNE KOMBINACIJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U ARENI, MOŽETE KUPITI AUTOMOBIL: Neke koštaju desetine tisuća eura

Aleksandra se presvlačila nekoliko puta i pokazala niz glamuroznih kreacija.

Igor Soban/PIXSELL

U tijeku su koncerti Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Pjevačica je sinoć održala drugi po redu koncert u hrvatskoj metropoli, a čekaju je još tri.

Sanjin Strukić/PIXSELL 

Na pozornici prepune Arene sinoć su joj se u jednom trenutku pridružili i posebni gosti, točnije Milica Todorović i Bojan Vasković iz popularne grupe Lexington. Aleksandra je nizala hit za hitom, otpjevala je i nekoliko obrada domaćih pjesama poput 'Tek je 12 sati' i 'Hajde da ludujemo', a onda je red došla njoj veoma posebna pjesma 'Devet života' koja ujedno nosi i naziv njenog posljednjeg albuma.

Igor Soban/PIXSELL 

Aleksandra se potrudila i kada je riječ o njezinom vizualnom identitetu. Naime, presvlačila se nekoliko puta i pokazala niz glamuroznih kreacija. Jednu od kombinacija činile su elegantne crne hlače s bijelim sakoom. Model je to britanske modne kuće Alexander McQueen. Crne hlače koštaju 1, 890 eura, dok bijeli sako, istog brenda, iznosi 2, 170 eura.

Instagram 

Pjevačica se potom presvukla u total crni look koji se sastojao od kožne suknje i topa. Crna kožna suknja stoji 4 000 eura, dok je top 2, 390 eura.

IM Live Production 

Pjevačica očito voli britanskog modnog dizajnera jer ga je birala i za prijašnje nastupe. Naime, u Beogradu je odjenula crni sako s neobičnim izrezima i raskošnim ukrasom na struku. Riječ je također o kreaciji modne kuće Alexander McQueen koju obožavaju i holivudske ljepotice, a stoji 16, 000 eura.