'MUŠKI SVI PROTIV, ŽENE SKORO SVE ZA': Mirna Maras izazvala raspravu popularnim čizmicama, što vi kažete?

Mirna Maras je na Instagramu izazvala raspravu svojom obućom.

Shutterstock

Poznata voditeljica Mirna Maras na društvenim je mrežama svojom obućom izazvala raspravu te je zamolila pratitelje da podijele svoje mišljenje.

Naime, Mirna je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u žičari. Nosila je udobnu i toplu zimsku kombinaciju, teddy kaput, koji je već nekoliko sezona među najpopularnijima, i UGG čizme koje su postale predmet ove rasprave.

Neki dan u nekom društvu otvorila se tema UGG čizmica koje možete vidjeti i na ovoj slici... Muški svi protiv, žene skoro sve za. Ajmo glasanje - za ili protiv? Baš me zanima kako će ovo proći’, pitala je pratitelje.

Pratitelji su joj brzo odgovorili, a njihova su mišljenja također bila podijeljena. Neki su ove čizmice hvalili i zagovarali dok su drugi tvrdili da im se ni malo ne sviđaju.

Anketa

Sviđaju li vam se Uggsice?

Glasalo je 313 korisnika

‘Užas’, ‘Protiv, protiv i protiv’, ‘NE’, ‘Nikad pa ni tada’, pisali su neki.

‘Moja kći ih nosi već drugu zimu i oduševljena je. Mekane, tople…’, ‘Uvijek za. Najudobnije čizme koje imam, a bila sam jako skeptična i ispočetka sam ih sprdala. Svakog centa vrijede’, ‘Uvijek i zauvijek, fino, toplo, ugodno, mekano, prstići uživaju’, ‘Za, samo neka je toplo’, pisali su drugi.

Što vi kažete, sviđaju li vam se Uggsice ili ne? Recite nam u anketi.