Kolekcija inspirirana umjetnošću i pop kulturom: U ručno rađeni nakit domaćeg brenda zaljubit ćete se na prvi pogled

Story Boutique stiže u centar Zagreba u subotu, 8. lipnja! Nabavite chic dizajnerske komade po posebnim cijenama i upoznajte omiljene hrvatske dizajnere.

promo

Dizajnerica Selma Štrkljević Mravak stoji iza poznatog domaćeg brenda 'Little Wonder', mnogima prepoznatljivom po ručno rađenon nakitu stvorenom za samouvjerene žene koje se ne boje koketirati s različitim stilovima, ali se često odlučuju za bazične kombinacije s upečatljivim detaljima.

Svoje Little Wonder klasike, bestsellere te novu kolekciju 'Devenir' predstavit će 8. lipnja na jedinstvenom modnom događanju Story Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, i to po posebnim cijenama!

promo 

Kolekcija Devenir slavi žensko tijelo i slobodu, a prepuna je referenci iz svijeta umjetnosti i pop kulture. Ponuda obiluje statement naušnicama, narukvicama, ogrlicama i prstenjima, a posebno se ističu pečatnjaci i pleteno prstenje.

'Nakit je ručno izrađen od visokokvalitetnih materijala kao što su 24-karatno pozlaćeni mesing, puno srebro 925 čistoće, barokni riječni biseri te poludrago kamenje poput fasetiranog peruanskog opala, mjesečevog kamena i plavog ahata', govori nam Selma.

Inače, svaki komad nakita nosi poruku o održivoj modi, a većina komada nastala je iz ostataka metala koje dizajnerica tali pa ponovno pretvara u lim i šipke, a iz kojeg potom ručno izrađuje svaki komad nakita.

promo 

'Izuzetno mi je bitno da klijenti to prepoznaju, a zbog takvog načina izrade nijedan komad nije potpuno isti', govori nam.

Kako kaže Selma, Story Boutique idealna je prilika za druženje s potencijalnim kupcima i kolegama dizajnerima, ali i za razmjenu iskustava: 'Mislim da su ovakvi događaji izuzetno važni upravo zbog toga da se naš rad i hrvatski dizajn predstavi široj publici. Zbog opuštene atmosfere i izlaska iz naših radiona, studija i showroomova na ulicu ljudima je svakako pristupačnije i lakše doći do nas. Veselim se druženju!'

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Story 

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.