Vraćaju se boje i ženstveni krojevi: Novi glamurozni komadi modnog brenda ELFS podsjetili su nas na radost života

Suncem okupane povijesne terase s pogledom na more idealne su za ženstvene, lepršave i senzualne haljine, ali ako ih nosite ovako stilizirane, možete ovog ljeta osvojiti svaku zabavu.

promo

Kako izgleda savršena modna šetnja najljepšom Kvarnerskom obalom, pokazala je kreativna ekipa iz Rijeke koja je zaslužna za predivnu modnu razglednicu iz Opatije i Rijeke. Suncem okupane povijesne terase s pogledom na more idealne su za ženstvene, lepršave i senzualne haljine, ali ako ih nosite ovako stilizirane, možete ovog ljeta osvojiti svaku zabavu.

promo 

Manekenke Lorena i Annet utjelovile su likove sjajnih žena kojima je dovoljan popodnevni koktel za uživanje u lijepom, a posebno u novim kreacijama s potpisom branda ELFS. Glamurozna haljina bez ramena u boji zlata ili bijela strukirana haljina A kroja s našivenim laticama stotina božura te zelena nijansa haljine sirena kroja s prorezom, savršeno su se uklopile u ovu ljetnu party priču kako ju vidi fotograf Domagoj Barić.

Ideja za snimanje ovog modnog editorijala došla je od vizažiste Daniela Domike koji je okupio kreativni tim, a rezultat je prava modna razglednica iz Opatije i Rijeke u kojoj se nalaze prvi ELFS morski dućani. Da je moda puno više od odjeće i da se nakon par sezona minimalizma, konačno vraćaju boje, ženstveni krojevi te razni uzorci i materijali najbolje pokazuje nova kolekcija poznatog branda koja je ove sezone vratila glamur u svakodnevnim odijevnim kombinacijama.

promo 

Uz modne dodatke poput remena s velikim cvjetovima, kožnim torbicama i šeširima i ukrasima u kosi, ljeto je vrijeme za pokazati raskošnu i zabavnu stranu mode. Došlo je vrijeme da žene uživaju u potpunoj raskoši vlastitih odabira i da budu heroine vlastitih priča. Moda označava stil života, a moda u prekrasnim eksterijerima opatijskih terasa i parkova, pozivaju na uživanje u pravim ljetnim radostima.

I dok je Opatija poznata kao kraljica Jadrana, s luksuznim hotelima i parkovima te elegantnim i raskošnim vilama, ELFS modna razglednica sve nas je još jednom podsjetila na radost života – joy de vivre.