Za ovom bezvremenskom haljinom posežemo u svim prilikama: Skriva sve nedostatke, obožava je i Kate Middleton

Spoj j elegancije košulje i udobnosti haljine mnogim se ženama uvukao pod kožu.

Shutterstock

Prozračne haljine modela koji podsjeća na košulje omiljeni su odabir za kraj ljeta. Pružaju eleganciju, prilagođavaju se različitim uvjetima te se lako kombiniraju. Košulja-haljina jedan je od najsvestranijih i najljepših komada koji se bez napora transformira ovisno o prilici.

S godinama je stekla status bezvremenskog klasika, a spoj elegancije košulje i udobnosti haljine mnogim se ženama uvukao pod kožu.

Haljine ovog modela laskaju svim tipovima tijela, uspješno skrivaju nedostatke, a bitno je naglasiti da su lake za kombiniranje. Ista haljina s raznim modnim dodacima, poput remena, šalova, nakita i cipela, vrlo brzo može postići potpuno drugačiji izgled, zbog čega se u ovaj model isplati uložiti.

Kako nam se bliži jesen, u high street trgovina možemo pronaći modele različitih dužina i različitih printeva pa će ljubiteljice cvjetnog dizajna, kao i one koje preferiraju minimalizam, pronaći nešto za sebe, piše Wanted!

Instagram 

Haljine koje podsjećaju na košulje često nose i članice kraljevske obitelji, posebice Kate Middleton i kraljica Letizia, kojima je ovaj model često 'as u rukavu'.