Pripremite mališane za prvi dan škole uz Jacadi Paris: A otkrivamo i kako osvojiti cijeli outfit!

Jacadi Paris

Kako ljeto polako dolazi svom kraju, mališani se pripremaju za nove školske avanture. Bilo da se vraćaju u vrtić ili kreću u školske klupe, sada je pravo vrijeme za obnovu garderobe. Jacadi Paris, francuski dječji brend s bogatom tradicijom, predstavlja svoju izvanrednu Back-to-School kolekciju. Ova kolekcija odiše bezvremenskim dizajnom, spajajući modernu funkcionalnost s pariškom elegancijom za djecu od 0 do 12 godina.

Jacadi Paris 

Jacadi Paris 

Kolekcija s nautičkim duhom za veseli povratak u školu

Jacadi Paris donosi kolekciju inspiriranu morskim motivima, koja je idealna za početak nove školske godine. Djevojčice će u jarko ružičastim i mornarsko plavim outfitima prepričavati svoje ljetne avanture. Karirani uzorci, prugice i grafički motivi inspirirani nautičkim svijetom oživljavaju odjeću za povratak u školu. Ova kolekcija je stvorena za male modne znalce koji žele izgledati odlično i osjećati se udobno tijekom cijele jeseni.

Jacadi Paris 

Jacadi Paris 

Jacadi Paris 

Essentials kolekcija: Stil koji prati sve školske avanture

Jacadi ponovno osvaja svojim Essentials asortimanom, koji spaja bezvremenske modele s jedinstvenim grafikama. Djevojčice će ove sezone nositi slatke uzorke tulipana i srca na baršunu i pletenini, u kombinaciji s plisiranom suknjom u crveno-plavom gingham uzorku, stvarajući savršene modne kombinacije za školske dane. Dječaci će biti spremni za sve izazove u plavo-bijelo-crvenoj paleti obogaćenoj svježim zelenim detaljima.

Svjesni smo da je udobnost ključna za djecu koja su uvijek u pokretu, stoga je svaki komad iz Essentials kolekcije pažljivo dizajniran kako bi omogućio slobodno kretanje. Od udobnih džempera i košulja do mekih i izdržljivih hlača, tajica i suknji, Jacadi Paris nudi savršen spoj stila i funkcionalnosti, omogućujući djeci da uživaju u svakodnevnim avanturama.

Jacadi Paris 

Jacadi Paris 

Jacadi Paris 

Pariški chic za male modne znalce

Očarani pariškim chicom, Jacadi Paris bez napora spaja francuski stil s grafičkim printovima, nudeći nježne odjevne komade i besprijekorno izrađenu obuću koja osvaja srca i djece i roditelja. Ova kolekcija donosi eleganciju s daškom dječje maštovitosti, stvarajući savršene kombinacije za svaki dan.

Jacadi Paris 

Jacadi Paris 

Jacadi Paris 

Pridružite se nagradnoj igri na Instagram stranicama @jacadi_hrvatska i osvojite savršen outfit za prvi dan škole vaših mališana.

Posebnu prilika ove sezone je i dodatnih 15% popusta prilikom kupovine dva ili više artikala iz novih kolekcija.*

Jacadi Paris 

*Opći uvjeti i odredbe se primjenjuju. Pogodnost vrijedi za kupovinu u trgovini ili putem web shopa.