Idealna i za djevojke i za zrele žene: Vanna zna s kakvom haljinom je nemoguće pogriješiti, njoj stoji fenomenalno

Pjevačica je zablistala u modnom klasiku koji bi svaka žena trebala imati u ormaru.

Instagam

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (53) oduvijek je, osim glasom, privlačila pažnju javnosti i svojim stilom.

Zadnjih je godina sklona i eksperimentiranju s modom, no ostala je vjerna i klasici, što je potvrdila i svojim zadnjim izdanjem.

Na Instagramu pohvalila izdanjem za nastup u Nikšiću, za koji je odabrala malu crnu haljinu, komad koji bi svaka žena, bez obzira na dob, trebala imati u ormaru jer, osim što nikad ne izlazi iz mode, prolazi u svim posebnim prilikama.

Vanna je haljinu kombinirala sa srebrnim sandalama s platformom, koje su joj podarile moderniji i mladenačkiji izgled, a sve je dodatno podigla i još jednim make up klasikom - crvenim ružem za usne. Obožavatelji su joj u komentarima poručili da u ovom izdanju izgleda prekrasno.

Pjevačica, koja često dobiva komplimente i za svoj mladoliki izgled u šestom desetljeću, prošle je godine postala baka. Sretnu vijest tada je za Story potvrdio Vannin suprug Andrija Vrdoljak.

Instagram 

'Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed. Sin je dobio djevojčicu, dakle unučicu smo dobili. Hvala vam na čestitkama i pozdrav', rekao je tada.

Osim sina Luke, Vanna i Andrija zajedno imaju i kćer Janu, koja je slika i prilika svoje mame.