Crne kombinacije omiljeni su izbor ove jeseni: Kraljica Letizia pokazala je kako ih nositi, a da ne izgledaju monotono

Još jednom je potvrdila svoju titulu 'kraljice stila'.

PPE / Sipa Press / Profimedia

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia slove za jedan od najaktivnijih europskih kraljevskih obitelji pa su gotovo svakodnevno u centru medijske pozornosti. Mnoge ljubiteljice mode tako svakodnevno uživaju u stilu španjolske kraljice, poznate kao jedne od najbolje odjevenih žena na planeti, koja se ne libi eksperimentirati i bez sumnje zna kako ostaviti dojam.

Supruga španjolskog kralja kombinira luksuzne s pristupačnim komadima, često nosi staru odjeću na potpuno novi način te voli jarke boje i uzorke, no ovog puta iznenadila je jednostavnim i nenametljivim stylingom.

Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U nedjelju su supružnici prisustvovali misi povodom godišnjice smrti Juana Gomeza Aceba, rođaka španjolskog kralja, održanoj u madridskoj katedrali. Kraljica je za ovu prigodu odabrala crnu haljinu do koljena koja je nepogrešiv odabir u različitim situacijama, a riječ je o modelu koji potpisuje Carolina Herrera, jedna od njezinih omiljenih modnih kuća.

Riječ je o haljini A kroja, koja ima kratke i lepršave rukave i širi se od struka, dok u gornjem dijelu prati liniju tijela suptilno ističući njegove konture, piše Glossy.

Leticia ju je iskombinirala s crnom torbicom istog brenda i naramenicama modne kuće Massimo Dutti, modelom koji je ove godine najčešće nosila, a djeluje vrlo sofisticirano, otmjeno i zanimljivije od klasičnih salonki. Jedina iznimka potpuno crnom stylingu bile su kratka ogrlica od velikih bijelih bisera i viseće biserne naušnice.