Loaferice su hit cipele za jesen: Pronašli smo najbolje modele

PR

U raskošnim bojama i s dodatkom efektnih detalja, stigli su odjevni komadi i modni dodaci koji će obilježiti jesenske dane ispred nas. Među ključnim odjevnim komadima za svaki jesenski ormar istaknuo se spoj elegantnih modnih klasika, jednostavnih basic modela i trendi noviteta koji će osvježiti i razigrati naš ormar i look. Uz odjevne komade koji će biti početak naše garderobe za jesensku sezonu, modni dodaci bit će jednako važan dio svakog ormara i looka.

Modni dodatak koji ćemo prvi dodati na našu shopping listu i u naš jesenski ormar su efektne, udobne i svestrane cipele!

PR 

Savršeni par cipela za svaki jesenski outfit

Bez obzira na modnu sezonu u kojoj se nalazimo i na trendove koje donosi, cipele su uvijek omiljeni modni dodatak. Dok ih njihova praktična strana čini nezaobilaznim dijelom baš svake kombinacije, njihov efektan izgled čini ih neodoljivim modnim dodatkom koji može začiniti i najjednostavniji outfit. Ako u spoj praktičnog i efektnog dodamo i udobno, pronašli smo svoj savršeni par cipela.

Upravo takve cipele svoje su mjesto pronašle u jesenskoj modnoj priči, a najbolje modele po super cijenama pronašli smo u omiljenoj modnoj trgovini obuće i modnih dodataka.

Naravno, riječ je loafericama koje su stigle u Deichmann!

PR 

Loaferice u najboljem jesenskom izdanju

U trgovinu obuće i modnih dodataka Deichmann stigle su prve jesenske kolekcije. Kao apsolutna zvijezda sezone istaknule se su loaferice koje u jednom efektnom paru cipela nude udobnost, stil i svestranost.

Iako novi modeli loaferica koji su stigli u Deichmann osvajaju na prvi pogled, loaferice nisu novost u modnom svijetu, već modni klasik koji nas uvijek iznova osvaja svojim klasičnim karakterom i elegantnim dizajnom. Osim njihove bezvremenske privlačnosti zbog koje se savršenu slažu za svakim outfit, od poslovnih odijela preko ležernih kombinacija do večernjih izdanja, loaferice će ponovno biti hit model sezone zbog različitih modela u kojima dolaze. Od cijele palete jesenskih boja do sjajnih detalja, u Deichmann kolekciji baš svatko može pronaći savršeni par loaferica za svoj jesenski stil i ormar.

Udobnost je još jedna od razloga zbog kojih će loaferice uvijek biti naš prvi izbor. Kako dani postaju hladniji, cijenit ćemo čvrst, ali udoban dizajn loaferica, a odlično će izgledati i u kombinaciji s neutralnim ili šarenim čarapama i najlonkama koje će nam dati dodatnu dozu topline, a istovremeno biti zanimljiv element svakodnevnih odjevnih kombinacija.

PR 

Posjetite najbližu Deichmann trgovinu ili istražite široku ponudu loaferica na deichmann.com i pronađite savršeni par za ovu sezonu, a neke od naših omiljenih modela otkrijte u nastavku!

PR 

 Graceland loaferice

PR 

Graceland loaferice

PR 

Catwalk loaferice

PR 

 Esprit loaferice

PR 

 Catwalk loaferice

PR 

Catwalk loaferice

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Deichmann.