Baloneri preplavili zagrebačku špicu: Pronašli smo najljepše modele u ponudi high street trgovina

Pronašli smo najljepše modele balonera za jesen 2024. godine.

Shutterstock

Već prvim pogledom na fotografije sa zagrebačke špice lako je zaključiti koji će modni komad biti zvijezda u nadolazećoj jesenskoj sezoni.

Iako neke uporne dame i dalje nose posljednje ljetne komade, neke su se već počele spremati za jesenske dane i ogrnule se balonerima.

Ni jednoj ljubiteljici mode sigurno nije iznenađenje da su upravo baloneri zvijezde prijelazne sezone budući da se svake godine nalaze na glavnoj listi trendova u jesen i proljeće, kad nam uz varljivo i promjenjivo vrijeme, često 'začinjeno' iznenadnim pljuskovima, postaju najbolji prijatelji.

Osim praktične vrijednosti, odlični su i u modnom smislu jer su prilagodljivi svakom stilu i lako se uklapaju u sve modne kombinacije.

Instagram 

Klasični baloneri su najčešće midi dužine i u bež boji, no danas postoje brojni modeli i krojevi različitih boja i dužina pa je ovaj svevremenski odjevni predmet dobio na raznolikosti. S tim na umu- mogućnosti su nebrojene pa bi se ovaj modni komad svakako trebao naći u ormaru svake modno osviještene dame.

Instagram 

Gotovo da i ne postoji brend koji u ponudi nema barem jedan model balonera, a mi smo bacili oko na trenutnu ponudu high street trgovima i pronašli naše favorite.

U galeriji pogledajte modele balonera u high street trgovinama za jesen 2024.