Osvojite jesen uz trendi nakit: Top boje i stilovi koji će vas izdvojiti iz mase

Otkrivamo kako kombinirati najnovije trendove i zlatne detalje za besprijekoran jesenski stil

promo

Jesen je stigla, a s njom i nova sezona modnih trendova! Kako se priroda transformira iz živih ljetnih boja u toplije, zemljane nijanse, tako se i modni nakit prilagođava ovim promjenama, reflektirajući bogatu paletu jeseni.

Ove jeseni, pariški tjedan mode donio je ključne smjernice za modne dodatke – bogate tonove burgundyja, biserne i zlatne nijanse koje osvajaju modne piste.

promo 

Nakit u bojama sezone iz najnovijih kolekcija Zlatarne Dodić prati vodeće modne trendove, obogaćujući svaki outfit zlatnim akcentima i sofisticiranim motivima inspiriranim prirodom. Popularni oblici ove sezone uključuju geometrijske elemente, slojevite lančiće te upečatljive prstene i narukvice koje čine pravi statement. Burgundy, kao jedna od najistaknutijih jesenskih boja, idealno se slaže s luksuznim zlatnim nakitom, stvarajući kombinaciju koja odiše elegancijom i toplinom.

promo 

Smaragdno zelena, koja također dominira sezonom, unosi dozu glamura i otmjenosti, savršeno se uklapajući u trendove slojevitog nakita. Osim toga, kombinacije zlata s drugim materijalima, poput bisera, donose svježinu i modernu interpretaciju klasičnih komada.

promo 

Black Clover zlatna narukvica 655,00 €

promo 

Golden Tangle zlatne naušnice 14 kt žuto zlato 315,00 €

promo 

Eternal Elegance zlatna ogrlica 305,00 €

Zlatne ogrlice – ključni dodatak za sofisticirane jesenske kombinacije
Domaće influencerice, uvijek u korak s najnovijim modnim trendovima, ove sezone biraju statement zlatne ogrlice kao nezaobilazan dodatak. Na Instagramu možemo vidjeti kako vješto kombiniraju ove upečatljive komade s oversized blejzerima u toplim, zemljanim tonovima poput karamele, tamnocrvene i maslinaste. Zlatni detalji ne samo da unose dozu luksuza u njihove svakodnevne kombinacije, već i podižu jednostavne outfite na novu razinu. Bilo da je riječ o casual šetnjama gradom ili poslovnim sastancima, ovakve kombinacije zrače elegancijom i samopouzdanjem, naglašavajući da je zlatni nakit vječni klasik koji se prilagođava svim stilovima.

promo 

Bez obzira birate li zlatnu narukvicu, masivnu ogrlicu ili upečatljive naušnice, svaki komad donosi poseban sjaj koji će učiniti da se izdvojite iz mase. Zlatni nakit sjajno se uklapa s tonovima smeđe i bež, dok prirodne boje nadopunjuju tamnije zemljane nijanse. Eksperimentiranje s različitim teksturama i stilovima – od klasičnih do modernih statement komada – pružit će vam priliku da izrazite svoj jedinstveni stil, prateći najnovije trendove.

promo 

Tiny Drops zlatna narukvica 150,00 €

promo 

Waterdrop zlatne naušnice – 14kt žuto zlato 442,00 €

promo 

Orbital Glow zlatna ogrlica 440,00 €

Zlatarna Dodić – Tradicija, kvaliteta i elegancija u svakom komadu nakita
Zlatarna Dodić ističe se dugom tradicijom izrade visokokvalitetnog nakita, a poznata je po ručno izrađenim komadima nakita koji kombiniraju klasične tehnike obrade s modernim dizajnom. Posebnu pažnju uvijek posvećuje detaljima i personalizaciji, a zahvaljujući svojem dugogodišnjem poslovanju, na tržištu postaje sinonim za kvalitetu, eleganciju i bezvremenski stil.

promo 

Posjetite prodajna mjesta Zlatarne Dodić u Zagrebu i Splitu ili istražite njihov web shop kako biste pronašli bezvremenske komade koji prate sezonske trendove te donose dozu luksuza i sofisticiranosti u vašu svakodnevicu. Jesen nikad nije izgledala tako glamurozno!