Jedine traperice u kojima će vam stražnjica biti wow: Skrivaju trbuh i sužavaju figuru zbog ove 2 cake

Model koji se mora naći u svačijem ormaru.

Shutterstock

Svatko od nas trebao bi u svom ormaru imati barem jedan par traperica koje skrivaju sve nedostatke i ističu najljepši dio tijela.

Iako je ponuda brendova veća no ikad, ponekad se svi znamo naći u nedoumici koje modele odabrati kako biste, primjerice, sakrili višak na trbuhu, izdužili figuru, posebice noge, vizualno struk učiniti tanjim, a stražnjicu vitkijom. 

Zvuči kao da tražimo puno, ali zapravo takav model već postoji i jedan je od najtraženijih za jesen, što znači da ga možete pronaći u gotovo svim high street trgovinama.

Riječ je o trapericama blago proširenih nogavica pa na prvi pogled izgledaju kao klasične traperice. Upravo to ih čini savršenim izborom za niske djevojke koje često ne vole zvonarice i skraćuju figuru.

Instagram 

Kako to ovdje nije slučaj, dovoljno je lagano proširenje kako bi nogavica izgledala skladnije, a budući da se radi o užem modelu s visokim strukom, budite sigurni da će vaš trbuh biti 'zakamufliran'.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovu vrstu traperica vole i poznate dame, a vidjeli smo ih u više navrata na J. Lo, kao i na Messijevoj supruzi Antonelli.