Najpopularniji trend godine: Boja koja će vas istaknuti u gomili

PR

S naglaskom na neutralne i zemljane tonove, ali i s dodatkom nekoliko vibrantnijih nijansi, jesenske i zimske boje u trenu će začiniti naš look i stvoriti efektne odjevne kombinacije, čak i kada je riječ o onim najjednostavnijima odjevnim kombinacijama poput bluze i traperica ili uvijek privlačne i popularne haljine. U raskošnoj paleti jesenskih i zimskih tonova, jedna se boja istaknula kao privlačnija od drugih i postala apsolutni hit sezone!

Upečatljiva i vizualno moćna, crvena boja će ove sezone još jednom zavladati modnim svijetom i našim ormarima!

Modni trend sezone: sve nijanse crvene

Za modnu sezonu jesen/zima 2024./2025. popularne modne kuće, brendovi i dizajneri u svojim su kolekcijama predstavili raskoš crvenih modela koji su istaknuli njezinu moć transformacije kroz bogate nijanse koje započinju jarkom nijansom rajčice i zalaze u raskošne i duboke zagasite tonove trešnje u kojima se tamnocrvena miješa s ljubičastim podtonovima.

Osim u različitih nijansama, crveni komadi dolaze i u spoju s različitim modnim estetikama poput minimalizma, boemskog stila i countryja te u kombinaciji s najpopularnijim materijalima za sve hladnije dane poput mekog pletiva, zavodljivog satena i cool kože.

Jedno je sigurno – crvenu ćemo nositi cijelu sezonu, u efektnim modelima i na tisuću različitih načina!

PR 

U raskošnoj ponudi odjevnih komada i modnih dodataka u crvenoj boji, ključno pitanje koje se nameće je "Kako odabrati najbolje crvene modele?". Najbolji stiliski savjet s kojim se slažu i modni insajderi i stilisti je da prije svega otkrijete svoju savršenu nijansu crvene boje, a najbolji i najjednostavniji način je viralna analiza boja.

Koja je vaša savršena crvena?

Od YouTube videa do TikTok filtera, analiza boja je jedan od najpopularnijih trendova na društvenim mrežama u posljednjih godinu, dvije. Riječ je o metodi koja otkriva boje koje vam najviše odgovaraju, odnosno najbolje stoje.

Oslanja se na četiri ključna elementa (boje, toplina, dubina i zasićenost), a u svojem najjednostavnijem obliku, podijeljena je na četiri sezone – proljeće, ljeto, jesen i zimu. Ove jeseni, analizu boja iskoristite kako biste otkrili svoju savršenu crvenu. 

Ako je vaša sezona proljeće, vaše savršene nijanse crvene bit će tople, svijetle i vibrantne poput boje rajčice i maka, dok će pripadnicima ljeta najbolje pristajati hladne, svijetle i zagasite poput nijanse maline. Sezone jesen i zima donose tamniju verziju proljetne i ljetne palete. Ako je vaša sezona jesen, birajte tople, tamne i zagasite poput trendi bordo nijanse, dok će hladne, tamne i vibrantne nijanse poput grimizne crvene savršeno pristajati onima koji prema analizi boja pripadaju zimi.

Shutterstock 

Nakon što pronađete svoju sezonu, u nastavku pronađite dozu outfit inspiracije u vašoj savršenoj crvenoj.

Ako ste proljeće u analizi boja,
vaša savršena crvena je
TOPLA, SVIJETLA I VIBRANTNA

Answear 

 Flaming Red

Answear 

 Evening Spy

Ako ste ljeto u analizi boja,
vaša savršena crvena je
HLADNA, SVIJETLA I ZAGASITA

Answear 

 Back from Sorbona

Answear 

 French Cherry

Ako ste jesen u analizi boja,
vaša savršena crvena je
TOPLA, TAMNA I ZAGASITA

Answear 

Autumn Red

Answear 

Tricolor Welcome

Ako ste zima u analizi boja,
vaša savršena crvena je
HLADNA, TAMNA I VIBRANTNA

Answear 

Precious Temptation

Answear 

Metropolitan Day

Sve nijanse crvene otkrijte u novoj Answear modnoj priči, a cijelu jesensku kolekciju otkrijte na answear.hr.

*Sadržaj nastao u suradnji s online trgovinom Answear.