Jeste li spremni za najpovoljniji šoping ove jeseni? Ne propustite Story kupone od 9. listopada

Potražite časopis Story sa shopping kuponima od srijede, 9. listopada 2024. godine, na svim kioscima

Story

U novu modnu sezonu s novim trendi komadima! I to po najpovoljnijim cijenama i popustima koji vas čekaju uz Story Shopping Fest powered by PBZ Card Premium Visa! NE PROPUSTITE nabaviti komade iz najnovijih kolekcija po najboljim popustima, i to do čak 40% uz časopis Story, od srijede 9. listopada!

Samo uz Story potražite shopping kupone s fantastičnim popustima na dar i pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske

U trgovine su stigle neodoljive jesenske kolekcije koje želimo u svojim ormarima! Magazin Story donosi kupone za fantastičan šoping s kojim ćete ostvariti popust od 30% na omiljene artikle za jesensko-zimsku sezonu, u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.

Leopard i karirani uzorci, boho stil, vječni traper, midi haljine – samo su neki od modnih favorita ove jeseni! Double denim ili total denim look s dozom ležernosti, boho košulje i haljine s raskošnim uzorcima i cvjetnim motivima, karirani sakoi i suknje, bordo torbe i remenje, cosy ogrtači - oversized pletivo, pončo, pelerine ili lagani kaputi s dodatkom šala - na vama je samo da odaberete komade iz najnovijih ovosezonskih kolekcija svjetskih brendova, i to po posebnim popustima do čak 40% u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske!

Unsplash 

Potražite časopis Story sa shopping kuponima powered by PBZ Card Premium Visa od srijede, 9. listopada 2024. godine.

Kuponi su iskoristivi do 15. listopada na području Republike Hrvatske, a u subotu 12. listopada očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte svojom Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Uz to, u subotu, 12. listopada očekuje vas i donatorsko događanje od 10 do 14h u centru Zagreba. Pod geslom ‘Sačuvajmo zdrave dojke’ magazin Story, generalni partner dm Hrvatska, PBZ PBZ Card i Udruga P.I.N.K. life pripremaju bogat edukativno-zabavan program na Strossmayerovom trgu i Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) u Zagrebu, s ciljem osvještavanja javnosti o važnosti prevencije i borbe protiv raka dojke.

Ne propustite Story Shopping Fest powered by PBZ Card Premium Visa - rezervirajte u kalendaru 12. listopada 2024. godine za kupnju novog Storya sa shopping kuponima na dar.

Pratite Story.hr i uskoro doznajte u kojim trgovinama možete ostvarite fantastične shopping pogodnosti!

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa

Story