Ova boja svaki komad čini luksuznim i skupim: Idealna je za jesen i instant chic izgled

Viđamo je i na modnim pistama.

Instagram

Moćna i nosiva, boja koja pristaje svima, a nakon modne piste osvojila je ulice i izloge. Volimo je kao detalj, jednodijelni ili monokromatski outfit od glave do pete.

Riječ je o bogatoj, svečanoj, a istovremeno cool, bordo boji.

Široki prsluk poput ponča može biti vaš odgovor na trend. Može se nositi samostalno, preko majice, košulje ili haljine uz suknju ili hlače. Dovoljno je upečatljiva i osvježit će jesensku i zimsku garderobu, a dovoljno je široka da prikrije višak i uravnoteži proporcije, a dovoljno kratka da otkrije siluetu.

Rijetko koja boja izgleda odlično na svim materijalima, svijetla ili punija, sjajna ili mat poput bordo. Osim toga, ne priznaje dobnu diskriminaciju i čini ga nevjerojatno lakim za kombiniranje i prikladnim za razne prilike. Pletena bluza i satenska suknja igraju sve uloge.

Neka sako bude vaš adut

Budući da je bordo boja uvijek poželjna u ženskom ormaru, a tek je poneka sezona poput ove u središtu modne pozornosti, isplati se uložiti u neki ozbiljniji komad poput sakoa.

Shutterstock 

Možete se igrati s bogatim dubokim nijansama od ljubičaste do tamnocrvene.

S haljinom ste sigurni

Dobra haljina osnova je svake sezone, pletena, mekana dužina dovoljno je atraktivna da dominira outfitom, a opet ostavlja dovoljno prostora da se istakne još neki trendi komad poput super trendi čizama sa sarongom do poda, piše Žena.rs.