Čizme koje Kate Middleton nosi 20 godina su hit jeseni: Podižu svaku kombinaciju i izgledaju chic

Jednostavne kaubojske čizme sežu do koljena.

Instagram

Omiljene čizme princeze od Walesa jednostavnog su, ali vrlo upečatljivog dizajna, smeđe boje i lako se uklapaju u svaki styling, iako ih ona najradije nosi uz skinny traperice i maslinaste parka jakne.

Kate Middleton jedna je od najomiljenijih članica britanske kraljevske obitelji, a iz mnogo je razloga inspiracija ženama diljem svijeta. Jedna od stvari, uz zavidno obrazovanje i dugogodišnji humanitarni rad, kojom se princeza može pohvaliti je izniman stil odijevanja, koji je doveo do nečega što su mediji nazvali fenomenom 'Kate efekta'.

Paul Grover-The Telegraph/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sve što Kate odjene, odmah se rasproda, no ništa ne napušta police i časopise tako brzo kao njezine omiljene čizme. Vidjeli smo čizme do bedara s potpisom dizajnerice Penelope Chilvers mnogo, mnogo puta otkako smo prvi put čuli za Kate.

Nosila ih je za vrijeme kraljevskih dužnosti u prirodi sa suprugom, u raznim ležernijim jesenskim i zimskim prilikama, pa i puno prije udaje za princa Williama.

Zasigurno najpoznatija fotografija je ona na kojoj mlada Kate Middleton nasmijana pozira ispred palače Blenheim tijekom 'Games Faira' 2004. godine.

'Njezina fotografija s palačom u pozadini postala je 'viralna'. Naša nova princeza predstavljena je svijetu u svojim dugim čizmama s resama. Ostalo je, kako kažu, modna povijest. Nikada neću zaboraviti taj dan. Telefon nije prestajao zvoniti, naravno, rasprodali smo se u nekoliko minuta', ispričala je tada Penelope Chilvers za InStyle.

Jednostavne 'kaubojske čizme' sežu do koljena i imaju upečatljiv 'rad' inspiriran čipkom na vrhu, a Penelope Chilvers podijelila je kako je za izradu jednog para ovih čizama potrebno dva dana. Brend je predstavio i varijantu sa skraćenim dizajnom, a zanimljivo je da smo na starijoj fotografiji primijetili da je Kate isti model kupila svojoj kćeri princezi Charlotte, piše Glossy.

Stephen Lock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Poznate čizme Long Tassel Kate Middleton trenutno se na web stranici brenda Penelope Chilvers prodaju po cijeni od 475 funti, odnosno 568 eura. Do danas ih je princeza od Walesa nosila na bezbroj načina: uz kraće i duže suknje, uz traperice, u kombinaciji s haljinama svih dužina...

Ipak, uz džempere najčešće nosi svoje omiljene smeđe cipele, zatim tanke, jesenske varijante parka jakni u maslinastozelenoj boji te skinny modele hlača i traperica.