Statusni simbol i vrijedna investicija: Raquel Mauri vlasnica je jedne od najpoželjnijih dizajnerskih torbica

Supruga Ivana Rakitića velika je ljubiteljica dizajnerskih krpica.

Instagram

Supruga nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri, poznata je kao velika ljubiteljica mode, a posebice dizajnerske odjeće i dodataka, zbog kojih svaki njezin stajling odiše luksuzom.

Ovih se dana na Instagramu pohvalila izdanjem u kojem glavnu riječ vodi jedna od najpoželjnijih dizajnerskih torbica. Radi se o Louis Vuitton Petite Malle torbici, inspiriranoj klasičnim kovčezima luksuznog brenda čija je cijena na službenim stranicama5900 dolara, odnosno oko 5400 eura.

Ova torbica odaje počast nasljedstvu brenda i jednom od njihovih najvjernijih kupaca, bogatom bankaru Albertu Khanu, koji je naručio nekoliko Louis Vuitton kovčega u kojima je prenosio svoju opremu za fotografiranje i drugu osobne stvari, a svaki od kovčega na sebi je imao tri bijela križića, koja se nalaze i na torbici, pisao je Harper's Bazaar.Zbog toga se ova torbica smatra i vrijednom investicijom, a ujedno je i jedan od najpoželjnijih modela brenda. 

louis vuitton 

Raquel je skupu dizajnersku torbicu uklopila u elegantan stajling sa sivim odjelom, crnom majicom i bijelim tenisicama, koji prolazi u dnevnim i poslovnim prilikama. Njezinu objavu na Instagramu komentirao je i suprug Ivan Rakitić emotikonima srca.

Inače, Rakitić je lijepu Španjolsku upoznao 2011. godine u Sevilli, kada je došao igrati za istoimeni klub. Vjenčali su se u tajnosti 2013., a iste godine dobili su kćer Altheu. Zatim su 2015. imali crkveno vjenčanje u Sevilli, a sljedeće godine stigla im je još jedna djevojčica koju su nazvali Adara. Rakitić je u srpnju ove godine počeo igrati za Hajduk i s obitelji je otada živi u Splitu

Još fotografija Raquel Mauri pogledajte u galeriji: