Jedini model hlača koji skida godine: Izdužuju svaku siluetu, a savršene su za žene iznad 50 godina

Nicole Kidman oduševila nas je hit jesenskim modelom hlača.

Profimedia

Glumica Nicole Kidman ponovno nas je očarala svojom besprijekornom elegancijom i pokazala kako hlače mogu biti ključni modni komad žena u zrelijim godinama.

Na nedavnom pojavljivanju u New Yorku Kidman je nosila prekrasne široke sive hlače koje su savršeno istaknule njezinu vitku figuru, a istovremeno zračile sofisticiranošću i jednostavnošću.

DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia 

Ove hlače idealne su za žene starije od 50 godina jer spajaju udobnost i stil. Široke nogavice pružaju slobodu kretanja, dok sivi ton donosi klasičan i moderan izgled. Ove se hlače lako mogu prilagoditi različitim prilikama - od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Kidman je uparila hlače s jednostavnom crnom dolčevitom, stvarajući minimalistički, ali vrlo efektan stil. Crna dolčevita, kao osnovni komad garderobe, u savršenom je kontrastu sa svjetlijim hlačama stvarajući ravnotežu i izdužujući siluetu. 

Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovaj elegantan i nenametljiv look možete nositi uz crne natikače, kao što je to učinila Nicole, ili uz nisku petu za dodatnu ženstvenost.

Za žene koje se ove jeseni žele osjećati udobno i izgledati elegantno, Nicole Kidman pravi je primjer kako hlače mogu postati neizostavan dio svakog ormara. Njezine sive hlače nisu samo modni odabir, već i praktičan komad koji svakoj kombinaciji može dodati dašak profinjenosti, piše Stil.

Kako ove jeseni kombinirati hlače poput Nicole Kidman?

Monokromatski tonovi – Spajanje hlača s gornjim dijelom u sličnim, neutralnim tonovima, poput bež, svijetlosive ili čak tamnozelene, može stvoriti sofisticirani izgled koji odiše bezvremenskom elegancijom.

Kombinirajte s kožnim jaknama – dodajte malo modernog štiha ovom klasiku s kožnom jaknom ili blejzerom. Uz ove hlače savršeno će pristajati kraći kroj sakoa koji će vizualno suziti struk.

Dodaci su ključni – Kao i uvijek, dodaci igraju ključnu ulogu. Elegantna torba, diskretna ogrlica ili narukvica mogu cijeli look podići na višu razinu, a da pritom ne pokvare jednostavnost kombinacije.

Ovaj elegantan i nenametljiv look možete nositi uz crne natikače, kao što je to učinila Nicole, ili uz nisku petu za dodatnu ženstvenost.