DAR UZ NOVI STORY: Kuponi s popustima za najpovoljniji jesenski shopping

Ne propustite najpovoljniju kupnju uz Story! Od 9. do 15. listopada uz Story shopping kupone čeka vas fenomenalnih 30% popusta, a uz PBZ CARD Premium Visa karticu ostvarite dodatne pogodnosti – čak 40% popusta u subotu, 12. listopada. Požurite na kioske po novi Story s kuponima na dar.

Story

S dolaskom jeseni dolazi i Story Shopping Fest! Od srijede, 9. listopada, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske!

Vrijeme je za jesensku kupnju! Ovog listopada uz Storyeve kupone ostvarite odlične popuste i obnovite garderobu atraktivnim komadima kojima ćete spremno dočekati novu hladnu sezonu, po posebnim popustima do čak 40%!

Story kuponi s popustima iskoristivi su od 9. do 15. listopada i donose popust od 30% u više od 500 trgovina diljem Hrvatske.

PLUS POSEBNA POGODNOST! U subotu, 12. listopada, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Story 

Ne propustite Story Shopping Fest powered by PBZ Card Premium Visa – potražite Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 9. listopada 2024. godine! Story kupone s popustima za kupnju možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Republike Hrvatske:

ZAKS
OPTOTEKA

PERFECTA DREAMS

ARGENTUM
LEI JEWELRY
OPTIKA MIBO

UNITED COLORS OF BENETTON
TRIUMPH
UNDERCOLORS OF BENETTON
SOHO
MODELS FASHION STORE
JADRAN ČARAPE
PRAHIR FINE JEWELLERY
UNITED COLORS OF BENETTON
SISLEY
IMAGE HADDAD
CENTRA MODERATO
CAMEL ACTIVE
NAŠ DOM
GERRY WEBER
TOSCA BLU
SKINY
DE’ LLURE

Posjetite i Story Pink Fest – jedinstveno donatorsko događanje u centru Zagreba, u subotu 12. listopada, posvećeno obilježavanju mjeseca borbe protiv raka dojke!

Sudjelujte u povorci podrške oboljelima koja kreće sa Strossmayerovog trga u 10 sati i uživajte u edukativno-zabavnom programu s modnom revijom hrabrih junakinja te glazbenim nastupima domaćih zvijezda na Cvjetnom trgu (Trg Petra Preradovića) od 10 do 14 sati.

Story 

Potražite novi Story + dar PBZ Card i Premium Visa shopping kuponi, u srijedu, 9. listopada na kioscima!

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa