Severinine torbice koštaju kao stan u Zagrebu: Jedna je 'vrijednija od zlata', od cijene će vam se zavrtjeti u glavi

Njena kolekcija predmet je zavisti fashionistica.

Instagram

Severina je, osim po svojoj glazbi, poznata i po svom atraktivnom izgledu, ali i po tome što prati svjetske modne trendove pa se mnogo piše i o njenoj odjeći i modnim kombinacijama.

Nakon što je pozirala u romantičnoj svijetloplavoj haljini s upečatljivim ovratnikom i sitnim cvjetnim uzorkom u kojoj je izgledala poput Kate Middleton te Lady Dior torbicom u ruci, mnogi su primijetili da pjevačica ima nekoliko modela te kultne torbica koja je predmet želja fashionistica diljem svijeta. Cijena torbice koju je nosila je oko 5000 eura.

Prije godinu dana je nosila nježno plavu haljinu marke Dries Van Noten, a uz nju bijele sandale, ali i bijelu torbicu modne kuće Dior. Vrijednost male bijele Lady Dior torbice je 5150 eura.

Nosila ju je i nedavno tijekom šetnje Zagrebom.

Vlasnica je i crvenog modela.

Tijekom godina viđali smo je i s većim crnim modelom, čija je cijena 6500 eura.

Ova tri primjerka kultnog modela Lady Dior nisu jedine skupe torbice koje ima Severina, koja danas već nosi status hrvatske modne ikone.

Svojedobno je s bivšim suprubgom Igorom Kojićem gledala susret između Real Madrida i Juventusa na legendarnom Santiago Bernabeuu, a društvo su im pravili Andrea i Hrvoje Čermak. Preko ramena je u toj prilici prebacila Rockstud torbicu marke Valentino.

Ulicama Madrida šetala je pak s Lady Dior torbom nježno ružičaste boje u ruci, a društvo su joj pravili vjenčana kuma Andrea Čermak i sin Aleksandar.

Instagram 

Svojedobno je pozirala na aerodromu u trapericama, prugastoj, duboko dekoltiranoj košulji te crnim štiklama, no najviše pozornosti privlačila je skupocjena Hermes Birkin crna torba koja je stajala pokraj nje.

Riječ je o jednoj od najskupljih torbica na svijetu čija se se cijena kreće od 40.000 kuna za onu najmanje veličine do 85.000 kuna za onu najveće veličine, 40 centimetara. Birkin torba ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Cijena ove torbe može se doznati samo na zahtjev, a ovisi o veličini torbe, materijalu od kojeg je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje, pa čak i boji torbice.

2016. godine je na licitaciji aukcijske kuće Christie's u Hong Kongu jedna Birkinica prodana za nevjerojatnih 380.000 dolara i tako postala najskuplja torba na svijetu. Iste godine su na Baghunter, online 'tržnici' za kupovinu i prodaju torbi, otkrili podatak da je Hermes Birkin torba sigurnija investicija od investicije u zlato ili dionice.

U njenoj kolekciji je i model Nina brenda Gabriela Hearst, koji voli i Meghan Markle. Njihova se cijena kreće od 2700 eura.

 Severina je svojoj kolekciji dodala i nekoliko Chanelovih modela.

Kao i onih s potpisom YSL.

Velika je ljubiteljica i francuskog dizajnera Jacquemusa, a isto model torbice tog brenda nabavila je u dvije boje.

Još skupih torbica u Severininoj ruci pogledajte u galeriji: