Hit čizme, trendi tenisice i modeli s potepicom: Ovo će biti najpopularnije cipele za jesen i zimu

PR

Iza nas su prvi jesenski dani koji su najavili početak nove sezone – kako izvan, tako i unutar naših ormara. Izvan naših ormara, nova sezona donosi sve kraće dane, sve niže temperature i sve šarenije lišće, a slične promjene unijet će i u naše ormare.

Novi trendovi bit će ono savršeno osvježenje koje uvijek tražimo na početku nove modne sezone, dok će bogate boje, zanimljive teksture i upečatljivi detalji stvoriti raskošnu modnu priču unutar svakog ormara. Nakon što smo u svoju garderodu dodali nekoliko novih odjevnih komada poput midaxi haljina i suknja, balonera i jakna, modela od traper i kože, vrijeme je da svoje jesenski i zimski look začinimo efektnim detaljima i dodacima.

U središtu svijeta modnih dodataka i trendova koji će ga obilježiti, i ove će se sezone očekivano istaknuti obuća – u klasičnim i uvijek popularnim, ali i u nekim novim, manje očekivanim modelima! Koji će modeli obilježiti sezonu i gdje pronaći najpoželjnije modele?

PR 

Trendi modeli za svaku jesensku i zimsku garderobu

U hladnu sezonu zakoračit ćemo u elegantnim i šarmantnim modelima cipela – balerinke, Mary Jane cipele i mokasinke bit će apsolutni favoriti za svakodnevne odjevne kombinacije, osobito kada je riječ o elegantnijim poslovnim lookovima. Uz jesenske cipele kao klasičan izbor, u jesenskom i zimskoj kolekciji obuće istaknut će se i omiljeni ležerni izbor - trendi tenisice. Cipele koje ćemo jednako obožavati tijekom jesenskih i zimskih dana su čizme. Kao ključni modni dodatak sezone, čizme dolaze u pregršt odličnih modela kako bi baš svatko pronašao svoj savršeni model. Najpoželjniji modeli ove su sezone čizme na vezanje, čizme s metalnim detaljima i bikerske čizme koje će ove sezone doživjeti veliki povratak.

PR 

Sve trendi modele obuće u kojoj ćemo sa stilom dočekati hladne dane pronašli smo u novoj Deichmann kolekciji koju možete otkriti u najbližoj Deichmann prodavaonici i na deichmann.hr.

Kako bismo vam olakšali potragu za najboljim modelima obuće, u nastavku smo izdvojili najveće trendove i najbolje modele iz Deichmann kolekcije za sezonu jesen/zima 2024.

Hit čizme sezone: Rebel

PR 

Svake jeseni i zime, čizme se vraćaju u naše garderobe i svakodnevne odjevne kombinacije kao najpopularniji model obuće. Osim što su praktičan izbor za hladne, a osobito kišne i snježne dane, čizme istovremeno mogu biti i modni statement. Sa svojim upečatljivim i ležernim stavom, čvrstim i robusnim dizajnom i upečatljivim metalik detaljima, hit čizme ove sezone su Rebel modeli iz najnovije Deichmann kolekcije.

Rebel čizme dolaze u različitim bojama, od klasične crne i smeđe, pa do hrabrijih opcija poput bijele, bordo i maslinastozelene. Osim u različitim bojama, čizme su dostupne i u raznim visinama potpetica – modeli s blok petom, modeli bez pete te modeli s platformama ili chunky potplatom za odvažniji look.

Trendi i robusniji izgled nekim će modelima Rebel čizama dati metalni detalji poput lanaca, kopči ili zakovica pružaju trendovski i pomalo robusniji izgled.

PR 

Rebel čizme će se savršeno uklopiti u svaki jesenski i zimski look – od ležerne kombinacije traperice i pletiva, do romantičnih haljina i suknji. Bez obzira na to birate li klasičan model ili čizme s platformom i metalnim detaljima, s njima ćete sigurno i sa stilom kročiti u hladnije mjesece.

PR 

PR 

Trendi tenisice

PR 

Koji je onaj jedan par obuće koji nosite tijekom cijele godine? Za većinu, odgovor na ovo pitanje su tenisice. Ni jesenski ni zimski dani ispred nas neće biti iznimka! Izuzev onih najhladnijih dana, tenisice će se još jednom istaknuti kao najudobniji i najležerniji izbor za svakodnevne odjevne kombinacije.

Da će tenisice obilježiti još jednu modnu sezonu u našim ormarima nije iznenađenje, no neki od novih trendi modela mogli bi vas iznenaditi. Izbor tenisica ove će sezone biti raznovrsniji no ikad prije, zbog čega će svoj savršeni par tenisica lako pronaći u novoj Deichmann kolekciji.

Kao najpopularniji modeli tenisica za sezonu jesen/zima 2024. istaknut će se uvijek popularne i jednostavne za kombiniranje bijele tenisice. Tenisice s chunky potplatom bit će još jedan od popularnih modela koji će svakom looku dati dozu retro karaktera.

PR 

PR 

Elegantni modeli s potpeticom

PR 

Za formalne i svečane prilike, za poslovni look i party kombinacije – svaka jesenska i zimska garderoba treba barem jedan par elegantnih cipela ili čizama s visokom potpeticom. Kao najpopularniji modeli za sezonu jesen/zima 2024. istaknuli su se modeli koji se nalaze između onih najudobnijih i onih najelegantnijih modela – cipele i čizme klasičnih linija i s istovremeno udobnom i stabilnom, ali i elegantnom potpeticom.

U novoj Deichmann kolekciji možete pronaći elegantne salonke s visokom potpeticom i trendi detaljima poput remenčića, špic vrha i lakiranog završenog efekta i šarmantne Mary Jane cipele s udobnom block potpeticom. No, najpopularnije će bez sumnje biti gležnjače s visokom potpeticom koje dolaze u bezbroj različitih modela – od klasičnih crnih modela preko modela s sjajnim detaljima do modela od brušene kože.

PR 

PR 

Sve modele cipela, tenisica i čizama za sezonu jesen/zima 2024. pronađite u svim Deichmann trgovinama i na deichmann.hr, a osim trendi obuće, u najnovijoj Deichmann kolekciji možete pronaći i super torbe u it bojama i trendi modelima među kojima ćete pronaći savršene modele za svaki par jesenske i zimske obuće, kao i za svaki stil i look.

PR 

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Deichmann.