Najudobnije donje rublje u hit boji: Stigla je Skiny 'Purple Rain' kolekcija

PR

Jesen je stigla, a s njom i savršena prilika da osvježite svoj stil uz novu kolekciju Skiny Purple Rain. Inspiriran poznatom pop pjesmom Princea iz 1984. godine, SKINY kontrastira odvažne boje dnevnih stilova s tamnim, kišnim raspoloženjem 40 godina kasnije. SKINY predstavlja svježe, šareno donje rublje za svakodnevnu upotrebu i na taj način nudi idealnu protutežu tamnom, kišnom raspoloženju u jesen. Topli tonovi bobičastog voća simboliziraju sigurnost koju četiri zida doma pružaju u olujnim jesenskim danima.

Shades of Purple: ljubičasta nikada nije bila ovako privlačna

Kolekcija Purple Rain donosi raskošnu paletu boja koje će oduševiti sve ljubitelje mode. Od nježne nijanse "Dreamy Rose", preko bogate "Fading Berry" i zanimljive fuksije "Fading Thistle", pa sve do klasične ljubičaste "Iced Purple" i luksuzne "Fancy Grape". Poseban naglasak daje tamna nijansa sa svjetlucavim efektima, "Mystic Gold", koja unosi dozu glamura u vašu garderobu.

PR 

Elegancija i udobnost u jednom – Micro Essentials i Wonderfulace

Nova sezona donosi linije Micro Essentials i Wonderfulace, koje vašu jesen pretvaraju u sinonim za eleganciju i boje koje podižu raspoloženje. Linija Micro Essentials naglašava funkcionalnost i izvanrednu udobnost te je idealna za svakodnevno nošenje. Izrađena je od ultra-mekane mikrofibre koja nježno miluje kožu, pružajući ugodan osjećaj tijekom cijelog dana. Linija Micro Essentials stvorena je za one koji cijene funkcionalnost i udobnost, idealna za svakodnevno nošenje i slojevito odijevanje u hladnijim jesenskim danima. Uz grudnjake bez žice, crop topove i majice na tanke naramenice, u kombinaciji s tangama, klasičnim gaćicama ili biciklističkim hlačicama, ova linija nudi sve što vam treba za maksimalnu udobnost i praktičnost.

S druge strane, linija Wonderfulace unosi dašak luksuza u svakodnevne trenutke, a istovremeno nudi održivi modni izbor. Wonderfulace čipkasta linija također je okupana u dvije harmonične nijanse bobičastog voća u jesensko/zimskoj kolekciji spajajući sofisticirani dizajn s ekološkom sviješću. Cvjetni čipkasti stilovi idealni su kao udobni, ali elegantni svakodnevni pratitelji. Mekani grudnjak i crop top u kombinaciji s Cheeky Panty ili Rio gaćicama osiguravaju da se svaki dan osjećate 'WONDERFUL'

PR 

Skiny i održiva moda: stil s ekološkom sviješću

Kolekcija Purple Rain nije samo modno osvježenje, već i korak prema održivijoj modnoj industriji. Kroz liniju Wonderfulace, Skiny dokazuje da je moguće spojiti ekološku odgovornost s modernim dizajnom, koristeći reciklirane materijale i održive procese proizvodnje.

Unesite vedrinu i eleganciju u svoju garderobu, dok uživate u savršenom spoju stila, udobnosti i održivosti.

Neka vaša modna priča ove jeseni bude ispisana nijansama ljubičaste uz Skiny Purple Rain! Posjetite Skiny prodajna mjesta u Zagrebu, Splitu i Zaprešiću ili naručite omiljene komade putem web trgovine brandsandtrends.hr. Pratite najnovije trendove i novosti na njihovoj službenoj Instagram stranici.

PR 

Prodajna mjesta Skiny:

• Trg bana Josipa Jelačića 2, Zagreb
• Supernova Garden Mall, Zagreb
• Moderato Ilica 44, Zagreb
• Jurišićeva 12, Zagreb
• Westgate, Zaprešić
• Joker, Split

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Skiny.