Shopping klub koji donosi najbolje nagrade

Počela je jesenska sezona što znači samo jedno – vrijeme je za kupnju u Avenue Mallu

PR

Na početku nove sezone jedna od naših omiljenih aktivnosti je shopping. Od modnih i beauty noviteta za jesenske dane do stvari za dom koje će stvoriti ugodnu atmosferu u svakoj prostoriji, sve što nam treba na jednome mjestu nudi Avenue Mall.

Omiljeni Avenue Mall popularno je društveno i shopping odredište u srcu Novog Zagreba na atraktivnoj i svima lako dostupnoj lokaciji s više od 100 popularnih trgovina, ali i pregršt ostalog odličnog sadržaja, poput restorana, kafića i kina. Jesenske kolekcije stigle su u Avenue Mall, što znači da je savršen trenutak za kupnju jesenskih jakni i cipela, pulovera i sportske opreme, proizvoda za njegu kože te detalja za uređenje doma. Uživanje i shopping u Avenue Mallu mogu postati još bolji zahvaljujući Avenue Mall Loyalty programu.

Avenue Mall Loyalty Club

Kako bi nagradio vjernost svojih kupaca, Avenue Mall kreirao je najbolji shopping klub kroz potpuno besplatan Avenue Mall Loyalty program koji donosi stalne popuste i nagrade, a svaki potrošeni 1 euro donosi 1 bod na kartici.

Kako i vi možete postati dio Avenue Mall Loyalty kluba?

Brzo i jednostavno!

REGISTRIRAJTE SE putem mobilne aplikacije ili na shopping recepciji, gdje odmah možete preuzeti karticu vjernosti.

SKUPLJAJTE BODOVE skeniranjem računa na shopping recepciji Avenue Malla ili putem besplatne mobilne aplikacije.

ISKORISTITE POPUSTE, A BODOVE PRETVORITE U NAGRADE Sve popuste i dostupne nagrade možete pronaći na Avenue Mall Loyalty web stranici.

Pretvorite svoje bodove u super nagrade
1 euro = 1 bod

PR  Deka 200 bodova; Samostojeći mikser 1200 bodova; Plišani medvjedić 150 bodova; Usisavač 1000 bodova; Dječji teleskop 500 bodova; Električni dječji romobil 600 bodova

*Sadržaj nastao u suradnji s shopping centrom Avenue Mall.