Bezvremenski stil i kvaliteta: Högl modni dodaci za jesensku i zimsku sezonu

Kolekcija za jesen i zimu 2024./2025. razvija moderni identitet koji se fokusira na duh vremena. Posvećena je snažnim, samouvjerenim ženama koje idu svojim putem, ali cijene stil, kvalitetu i promišljeni dizajn

PR

Brend Högl je sinonim za modne detalje bezvremenskog stila, visoko kvalitetnu kožu i preciznu izradu - zato ga jednostavno obožavamo! Ako ste istinski ‘shoelover’ oduševit će vas nova kolekcija koja odražava raznolikost žena i izgleda poput uzbudljive simfonije sastavljene od suprotnosti koje se ipak vješto slažu.

S jedne strane komunicira ležeran stav, obilježen autentičnošću, hladnoćom i funkcionalnom sofisticiranošću. S druge strane dizajnom otključava svijet odlučne, snažne ženstvenosti i suvremene ekstravagancije. S treće strane (da, imamo i treću!) kolekcija je izrađena od superiornih materijala, od toplog i udobnog teddy krzna koje dodaje dašak razigrane prirode do ležernog antilopa u mekim, svijetlim bojama. Svi materijali odražavaju višeslojni šarm zime. Metalik lak i brušena koža daju ženstvene naglaske, a modeli s Gore-Tex membranom pouzdan su izbor za kišu ili snijeg.

PR 

Koji su, dakle, ključni trendovi sezone u svijetu obuće na koje treba obratiti pažnju?

Fashion wish list

CAPSULE HÖGL LOVE

Dizajnirana da se u nju zaljubite, šarmantna mini capsule linija Högl Love zvijezda je kolekcije za nastupajuću sezonu. Naizgled nespojive boje - prekrasne nijanse crvene, ljubičaste i krem - zajedno stvaraju dobro izbalansiran, umjetnički print s temom srca.

Ova ekskluzivna capsule kolekcija osvaja na prvi pogled salonkama s visokim, zanimljivo oblikovanim potpeticama, balerinkama s nježnim remenčićima i svilenom maramom nazvanom Karree Högl Love koja je prekrasan modni dodatak.

PR 

SVE BOJE JESENI

Fokus je na nijansiranom spektru boja od mekih nijansi do smeđe. Tamne nijanse poput oraha, marone i tamne hrđe savršeno se slažu s laganim prirodnim tonovima poput kreme, kašmira i cappuccina. Unatoč zagasitosti, ove nijanse imaju jedinstvenu blistavost. Uz klasične crnu i bijelu hvataju suštinu bezvremenske elegancije.

PR 

ŽENSTVENI ISKORAK

Salonke i gležnjače sa šiljastim vrhovima i visokim potpeticama u obliku pješčanog sata ostavljaju snažan dojam. Modeli u stilu Mary Jane, ali i salonke s okruglim siluetama i trapezoidnim petama pružaju priliku za zanimljive stilske kontraste. Njihova klasična elegancija dobila je suvremeni zaokret u spoju s casual materijalima poput trapera.

PR 

MOKASINKE

Nijedan drugi stil ne odražava suvremene trendove tako uspješno kao mokasinke. Ove sezone one imaju naglašene, ali nipošto pretjerane potplate. U kombinaciji s pažljivo odabranim detaljima to rezultira hibridnim izgledom muške ženstvenosti s daškom college stila. Ove su sezone potplati vrlo raznoliki, od izrazito ravnih i mekanih do naglašenih i upečatljivih blok potpetica, a moderan izgled inspiracija je za brojne outfite.

PR 

SNAŽAN MODNI STAV

Savršen spoj buntovničkog štiha i diskretne, ali moćne elegancije donose vam jesenski modeli bajkerskih i kaubojskih čizama. Ovi kultni stilovi nisu samo snažan modni izričaj, već su i nevjerojatno svestrani te nenadmašno udobni. Kaubojske čizme su nezaobilazni klasik koji pristaje uz sve stilove odijevanja, a bajkerske čizme dodaju dašak rock ‘n’ rolla i idealne su za urbanu jesen.

PR 

Cijelu kolekciju modnih dodataka za sezonu jesen/zima 2024. pronađite u HÖGL STOREu na adresi Ilica 12, Zagreb i na hoegl.com.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Högl