'Kakve su to cipele?' Svi se pitaju što to Severina ima na nogama, mišljenja su podijeljena

Skupa dizajnerska torbica pala je u drugi plan.

Instagram/ Matea Smolčić Senčar

Severina Vučković se na društvenim mrežama pohvalila stajlingom koji je pokrenuo lavinu komentara.

Pjevačica je pozirala u zanimljivom sivom odijelu s predimenzioniranim sakoom i kratkim hlačama, koje je kombinirala s bluzom u nešto svjetlijoj nijansi sive. Stajlng je upotpunila dizajnerskim modnim dodacima, a svu pažnju ukrale su upečatljive bijele sandale s nojevim perjem, koje su podijelile mišljenja njezinih obožavatelja.

'Božica kao i uvijek, a cipelice božanstvene to možeš samo ti', 'Kakve su to cipele?', neki su od komentara.

Radi se o cipelama s potpisom popularne poljske dizajnerice Magde Butrym, koje nisu novitet u Severininoj kolekciji i već ih je nosila 2022. godine, a prodavale su se po cijeni od oko 610 eura. Prvi put kad ih je nosila kombinirala ih je s crnom haljinom koja na prednjem dijelu ima veliku ružu, a i tada su svi komentirali samo cipele.

Anketa

Sviđaju li vam se Severinine cipele?

Glasalo je 56 korisnika

Ljubiteljicama mode zasigurno nije promakla ni Severinina torbica. Nosila je popularni model brenda The Row naziva Sofia 10.00 u bordo boji, čija je cijena na službenoj stranici brenda 4.280 eura.

The Row  Torbica Sofia 10.00, The Row

Severina je i nedavno privukla pažnju neobičnim odabirom obuće, a tada se radilo o dizajnerskim čizmama otvorenih prstiju brenda Sportmax, u kojima je prošetala zagrebačkim Markovim trgom.

Još njezinih fotografija pogledajte u galeriji: