Skiny unosi vedrinu u jesen: Stil, udobnost i boje koje prkose tmurnim danima

Osvježite svoj stil u tonovima bobičastog voća

promo

JESEN U VEDRIM BOJAMA
Skiny ove jeseni unosi vedrinu i boje u vašu garderobu s najnovijim kolekcijama "Micro Essentials" i "Wonderfulace". Dok se dani skraćuju i temperature padaju, Skiny vas poziva da se suprotstavite sivilu kroz vibrantne nijanse i udobne krojeve. Obje kolekcije spoj su moderne elegancije, praktičnosti i ekološke osviještenosti, čineći svaki komad savršenim izborom za nadolazeće hladne dane.

promo 

PURPLE RAIN x MICRO ESSENTIALS: Udobnost u slojevima
"Micro Essentials" kolekcija fokusira se na udobnost i funkcionalnost, a izrađena je od ultra-mekane mikrofibre koja pruža izniman osjećaj na koži. Dostupna u bojama "Dreamy Rose", "Fading Berry", "Fading Thistle", "Iced Purple" i "Fancy Grape", ova linija donosi živopisne tonove koji podižu raspoloženje.

Grudnjak bez žice, crop top i majica na tanke naramenice savršeni su za slojevito odijevanje, pružajući toplinu i mekoću u svakom trenutku. Kombinirajte ih s tangama, gaćicama ili biciklističkim hlačicama za potpunu udobnost i stil.

promo 

PURPLE RAIN x WONDERFULACE: Elegancija uz održivost

Kolekcija "Wonderfulace" donosi dašak profinjenosti u svakodnevne kombinacije. Izrađena od reciklirane floralne čipke, ova serija spaja ženstvenost i ekološku odgovornost. Dostupna u dvije nježne bobičaste nijanse, "Wonderfulace" nudi grudnjak bez žice i crop top, uz opcije gaćica i Rio gaćica. S naglaskom na detalje i kvalitetu materijala, ovi komadi donjeg rublja pružaju osjećaj elegancije bez kompromisa na udobnosti.

promo 

promo 

MATERIJALI I KROJEVI: Spoj udobnosti i funkcionalnosti
Obje kolekcije naglašavaju važnost udobnih krojeva koji se prilagođavaju tijelu i omogućuju slobodu kretanja. Mikrovlakana u "Micro Essentials" osiguravaju prozračnost i mekoću, i idealni su za slojevito odijevanje. S druge strane, reciklirana čipka u "Wonderfulace" kolekciji dodaje dozu luksuza i sofisticiranosti, istovremeno brinući o okolišu.

ODRŽIVI DIZAJN: Moda s osviještenim pristupom

Skiny se zalaže za održivu modu, pa su obje kolekcije dizajnirane s ekološkom odgovornošću na umu. Korištenjem recikliranih materijala, posebice u kolekciji "Wonderfulace", Skiny doprinosi smanjenju utjecaja na okoliš, istovremeno pružajući kvalitetne i moderne proizvode. Ovaj pristup odražava Skinyjevu posvećenost održivosti i želju da modna industrija postane odgovornija prema planetu.

promo 
promo 

Jesen uz Skiny postaje prilika za izražavanje vlastitog stila kroz boje, krojeve i materijale koji nude udobnost i eleganciju. Bilo da birate slojevite kombinacije iz "Micro Essentials" ili čipkaste detalje iz "Wonderfulace", Skiny vam omogućuje da uživate u svakom trenutku, bez obzira na vremenske prilike.

promo 
promo 

Osim prodajnih mjesta u Zagrebu, Splitu i Zaprešiću, web trgovina www.brandsandtrends.hr nezaobilazna je adresa ako ste u potrazi za prekrasnim donjim rubljem, a sve novosti možete lako pratiti i putem službene Instagram stranice.

PRODAJNA MJESTA SKINY:
SKINY Trg bana Josipa Jelačića 2, Zagreb
SKINY Garden Mall, Zagreb
SKINY Moderato Ilica 44, Zagreb
SKINY Jurišićeva 12, Zagreb
SKINY Joker, Split
SKINY Westgate, Zaprešić