Svi obožavaju ovo cool mjesto za shopping i zabavu, a posebno je atraktivan Friday'Z!

promo

Z Centar, koji je ove godine proslavio treći rođendan, spoj je shoppinga i vrhunske zabave. Od omiljenih modnih brendova poput Reserveda, Mohita, Croppa, Sinsaya, Housea, Intersporta i New Yorkera do raskošnog asortimana gadgeta u Smart Labu i Tehno Mag-u - sve to možete pronaći u Z Centru. Također, nezaobilazna destinacija je ANSON'S trgovina za muškarce, prave modne entuzijaste. A nakon što ste obavili shopping, možete se prepustiti uživanju u njezi kose, obrva, masaže ili njege noktiju i tijela u beauty salonima poput Z House of Beauty i Chix Threading bara, dok se muškarci mogu ošišati ili urediti bradu u Simple Barber shopu.

promo 
promo 

Ako ste slučajno s djecom, za to vrijeme oni mogu uživati u carstvu snova Minipolisu gdje su različita radna mjesta poput trgovine, automehaničarske radionice, frizerskog salona i slično prikazana u mini izdanju. Svi znamo da djeca žele biti poput svojih roditelja jer su im oni najveći uzori, stoga je MiniPolis, prvi dječji grad u malom izvrsno mjesto da na nekoliko sati iskuse jedan „radni dan“ svojih roditelja. Tu je i Hall of Game jedinstveni esport centar u cijeloj Hrvatskoj. Ako ste ozbiljan gamer ili planirate postati, HoG je pravo mjesto za vas. Sudjelujte u esport ligama, challengima, natječite se i upoznajte najbolje gamere iz regije. A na sljedeću razinu gaminga prijeđite i uz najnovije tehnologije vrhunskih proizvođača.

promo 
promo 

promo 

U Z Centru se još nalazi i CineStar kino s impresivnim dvoranama koje nudi Royal beds ležajeve za dvoje, a šećer na kraju nalazi se na krovu samog centra- Adventure Mini golf. Savršeno iskustvo za cijelu obitelj koje će vas na trenutak odmaknuti od svakodnevnih briga, kao i pametnih telefona. Jer tko kaže da ne postoji sport koji će jednako zanimati sve ukućane?

Ako želite doživljaj u potpunosti, Z Centar ima još jednog asa u rukavu, Friday'Z, koji donosi pregršt zanimljivosti i popusta. Nakon dobrog shoppinga raznoliku i zanimljivu ponudu hrane možete pronaći u Food courtu koji nudi ponešto za svačiji ukus. Ako ste ljubitelj healthy opcije brze hrane tu je FitStop, dok za sve ljubitelje Azijske kuhinje tu je Asian Dragon restoran. Za one koji obožavaju burgere i pizze Burger King i Pizza Hut nude odlične kombinacije kojima nećete odoljeti. Za kraj se možete zasladiti ukusnim palačinkama u Milky palačinkarnici ili signature koktelima na terasi Hugo's bara.

promo 

Za još više detalja i informacija posjetite našu službenu web stranicu zcentar.hr! Također, za sve aktualnosti i modne inspiracije pratite naše društvene mreže Facebook i Instagram.

*Sadržaj nastao u suradnji sa Z Centrom.