Kupila ga je u 3 boje i uvijek mu se vraća: Omiljeni kaput Kate Middleton ove godine je ultratrendi

Princeza od Walesa velika je obožavateljica kaputa, kojih ima u svim mogućim varijantama, a jedan model ju je toliko očarao da ga je kupila u nekoliko boja.

PA IMAGES / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA

Buduća britanska kraljica Kate Middleton poznata je po svom iznimnom ženstvenom stilu koji je iz godine u godinu drži na vrhu svjetskih ljestvica najbolje odjevenih žena, a sve što odjene odmah postaje trend.

Poznata po svojim elegantnim haljinama, chic cipelama i praktičnim blejzerima, princeza od Walesa ističe se zahvaljujući zavidnom arsenalu kaputa koje ima u svim mogućim varijantama.

Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Viđali smo je u dugim, kratkim, strukiranim i ravnim kaputima, zatim u modelima s vezama, s gumbima, s reverima i bez njih, u svim mogućim bojama.

Ipak, jedan od njezinih najdražih modela je onaj koji je nosila prije nekoliko dana, kad se Kate Middleton nakon kemoterapije vratila kraljevskim dužnostima.

PA IMAGES / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA 

Sa svojim suprugom princem Williamom se ovih dana pojavila u smeđem kaputu modne kuće Alexander McQueen, kakav također ima u tamnozelenoj i crvenoj boji.

Riječ je o modelu s dvorednim kopčanjem maksi dužine i dugim reverima. Poseban detalj su džepovi s preklopom, kao i blago strukiran kroj, koji naglašavaju visinu i vitku figuru Kate Middleton.

GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia 

Dugi kaputi su, inače, jedan od vodećih trendova za jesen i zimu 2024., a na revijama poznatih brendova uvjerili smo se da ih je najbolje kombinirati uz haljine i suknje slične dužine te kratke čizme, te da ovi kaputi izgledaju vrlo efektno uz traperice i hlače ravnog kroja, piše Glossy

Više modnih kombinacija Kate Middleton pogledajte u galeriji: