Princeza Charlene ima najljepši komplet za jesen: Kupi se jednom i traje cijeli život, a iz njega vrišti elegancija

Izrađen je od najpopularnije tkanine sezone.

Profimedia

Princeza Charlene ovih dana pojavila se na humanitarnom događaju u Monte Carlu koji je održan u znaku borbe protiv raka dojke. Diljem svijeta listopad se tradicionalno obilježava kao mjesec posvećen širenju svijesti o ovoj opakoj bolesti, a ružičasta je zaštitni znak ove kampanje, stoga  ne čudi što je Charlene za svoj službeni angažman odabrala detalje u ovoj nijansi.

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Princeza Charlene je od siječnja 2024. i predsjednica udruge Pink Ribbon koja se bavi borbom protiv raka dojke i njegovim ranim otkrivanjem, pa je jasno da joj je i u ovakvim prilikama stalo ostaviti dojam i skrenuti pozornost na to problem, piše Žena.rs.

Lijepa plavuša odabrala je vrlo efektan i moderan komplet s potpisom modne kuće koju je osnovala dizajnerica Emilia Wixted. 

Riječ je o kompletu haljine midi dužine i kaputa ženstvenog, slobodnog A kroja od tvida, omiljene jesensko-zimske tkanine, koji će ove sezone biti vrlo popularan i moderan.

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tvid dolazi u prepoznatljivom pepito uzorku, ali umjesto očekivane crno-bijele, ova kreacija sadrži crne i svijetloružičaste cekere.

Kombinacija je vrlo profinjena, ali chic, a Charlene ju je zaokružila jednostavnim crnim mokasinama s kopčanjem i otvorenom petom dizajnera Manola Blahnika. Svemu je dodala vrlo suptilne, ali skupe dijamantne naušnice, a svidjela nam se i njezina nježna, diskretna šminka te kratka bob frizura koju trenutno ima.